Mata blogja: Itt az ideje optimistának lenni

Juan Mata eheti blogbejegyzésének témáját a Cardiff elleni győzelem, valamint az ünnepi hangulatban rájuk váró két hazai mérkőzés szolgáltatta.


Üdvözlök mindenkit! Idei utolsó előtti blogbejegyzésem szeretném azzal kezdeni, hogy mindazok számára, akik ünneplik, boldog karácsonyt kívánok!

 

Mint ahogy mindannyian tisztában vagytok vele, annak ellenére, hogy normál esetben mindenki megáll karácsonykor egy kicsit, mi nem így teszünk.

 

A mérkőzések számát tekintve kétség kívül az angol futball egyik legforgalmasabb időszakában járunk most.

 

Két mérkőzésünk is lesz az Old Traffordon, és szeretnénk a decembert a lehető legjobb módon lezárni: két győzelemmel.

 

Nyilvánvalóan ez egy teljesen más hét volt az eddigiekhez képest a menedzserváltás következtében, és ezúton is szeretném megköszönni Josénak a közösen elhódított trófeákat és sok szerencsét kívánok neki a jövőre!

 

Mint tudjátok, a legendás Ole Gunnar Solskjaer az új főnökünk immáron és nem is indíthattuk volna jobban visszatérését a klubhoz.

 

Meggyőző győzelmet arattunk a Cardiff City ellen, ez pedig lelkileg felemelően hat a csapatra 2018 végéhez és az Újévhez közeledve.

 

 

Itt az ideje optimistának lenni, hogy előre tekintsünk és nagy erőket mozgósítsunk meg annak érdekében, hogy a tabellán feljebb lépjünk. Rendkívül motiváltak vagyunk, hogy így is tegyünk, nem figyelmen kívül hagyva a szurkolók szórakoztatását, akik oly sokat érdemelnek.

 

Kezdetnek a Huddersfield Town-t fogadjuk majd a Boxing Day-en.

 

Ez a jeles nap arra emlékeztet, amikor hét évvel ezelőtt első hónapjaimat töltöttem a Premier League-ben, attól kezdve számomra az év legjobb napjai közé kerültek ezek. Rengeteg családot láthatunk ilyenkor a lelátókon, és bízunk benne, hogy egy jó mérkőzéssel járulhatunk majd hozzá az ünnepi hangulathoz.

 

 Ez egy különleges napja az angol futballnak.

 

Négy nappal később azt a Bournemouth-t látjuk vendégül, akik fenomenális szezont futnak. Idegenben sikerült őket legyőzünk Marcus Rashford hosszabbításban szerzett góljának köszönhetően, és biztos vagyok benne, hogy vasárnap bosszút szeretnének majd állni ezért.

 

Ölelek mindenkit és remélem, hogy mindannyian élvezitek ezt a különleges hetet.

Juan


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Huddersfield Town

Premier League 19. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!