Solskjaer: Továbbra is Valencia a kapitány

Az ecuadori játékos hamarosan ismét pályára léphet a Vörös Ördögök színeiben, ráadásul Solskjaer megerősítette, hogy továbbra is övé lesz a kapitányi karszalag.


Antonio Valencia december 12-én lépett utoljára pályára a Valencia elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen, viszont keményen dolgozik azon, hogy minél előbb bevethető legyen az újonnan érkezett Ole Gunnar Solskjaer számára.

 

"Továbbra is ő a kapitány, és amennyiben visszanyeri az erőnlétét és újra pályára lép, akkor ő fogja viselni a kapitányi karszalagot" - mondta Ole, amikor pénteken a kapitányságról kérdezték.

 

"Egy nehezebb időszakon van túl [Valencia - a szerk.], viszont hamarosan visszatér és ebben a zsúfolt periódusban szükség is lesz rá."

 

 

"Amikor megnézed Antonio játékát, akkor azt mondhatjuk, hogy nem sok olyan jobbhátvéd van jelenleg, aki ilyen képességekkel képes fellépni a támadásokkal, tehát igen, továbbra is övé a karszalag" - tette hozzá a norvég tréner.

 

Valencia jelenleg a legrégebbi kerettag a United csapatában, még 2009 nyarán érkezett Sir Alex Ferguson irányítása alatt.

 

Az ecuadori távollétében az őt követő két legrégebbi United kerettag viselhette a kapitányi karszalagot. Vagyis Ashley Young és David de Gea, aki két évvel később érkezett az Old Traffordra, mint Valencia, és mindkét játékosnak nagy szerepe volt abban, hogy Solskjaer első két mérkőzése győzelemmel végződjön.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!