Rio nyugodtan kezeli a visszatérést

Rio Ferdinand elárulta, nem érzett nyomást amiatt, hogy éppen egy Chelsea elleni rangadón kellett visszatérnie.


A védõ még februárban, a Wolves elleni mérkõzés elõtti bemelegítés során szenvedett vádli sérülést, és mindössze néhány napja végzett teljes értékû edzésmunkát szerdai visszatérése elõtt.


Sir Alex Ferguson dilemmában volt, hogy az eddig jól teljesítõ, de fiatal Cris Smallingot küldje-e pályára Nemanja Vidic mellé a sorsdöntõ Bajnokok Ligája mérkõzésen, vagy inkább a tapasztaltabb Ferdinandot.


Ferdinand nagy nyugalommal vette tudomásul a menedzser döntését, és nagyszerû szereplésének köszönhetõen a Vörös Ördögök 1-0-s elõnybõl várhatják a keddi visszavágót.

 


„Nem éreztem semmilyen lelki nyomást vagy idegességet a mérkõzés elõtt” – mondta a védõ.


„Azt csinálom, amit szeretek. Minden reggel, amikor felébredek, csak arra gondolok, hogy focizni akarok.”


„Egy ilyen stadionban pályára lépni, mint a Stamford Bridge, nem tölt el idegességgel engem, inkább ösztönöz, hogy megpróbáljam a megfelelõ eredményt elérni a csapatom számára.”


„Amikor már ennyi mérkõzés van a hátad mögött, nem sok meglepetés érhet a pályán. Sok dolgot megéltem már, és ha valaki ilyen idõs korára nem tanulja meg kezelni a dolgokat, akkor az soha nem fogja. ”


Valóban úgy tûnt, Ferdinandot nem lepte meg, hogy ismét akció közelbe került, pedig 3 héttel ezelõtt Ferguson azt nyilatkozta, hogy az angol válogatott korábbi csapatkapitányának ki kell hagynia a szezon hátralévõ részét, mert felépülése tovább fog tartani, mint elõzetesen várták.


„Elmondták, mennyi idõ a visszatérésem, de egy kicsit gyorsabbnak kellett lennem annál.”


„Biztos voltam benne, hogy vissza fogok tudni térni.”
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!