Ole: Igen jó teljesítmény volt

Ole Gunnar Solskjaer harmadik mérkőzését is megnyerte a Manchester United menedzsereként, csapata 4-1-re verte a Bournemouth gárdáját és a norvég természetesen örült játékosai teljesítményének.


Elégedett volt azzal is, ahogyan a gyorsan megszerzett vezetés után kézben tartotta a találkozót a csapat, valamint számos egyéni produkció is tetszett neki, mint Victor Lindelöfé, Paul Pogbáé vagy épp Marcus Rashfordé.

 

A menedzser a meccs utáni sajtótájékoztatóján, valamint a Sky Sportsnak nyilatkozva mondta el gondolatait...

 


JÓL KÉZBEN TARTOTTUK A MECCSET
"Az első félidőben nagy tempóval, magas energiával és labdák gyors visszaszerzésének céljával játszottunk, de a Bournemouth találatára kiválóan válaszolt a csapat. Úgy vélem, kiváló volt a második játékrész. Sokkal jobban irányítottuk a találkozót, mint tettük azt például a Huddersfield ellen."

 

POGBA NEM LEHET ENNÉL JOBB
"Ez egy top produkció volt egy középpályástól, mert minden benne volt. Amennyit dolgozott, amennyire veszélyes volt a tizenhatoson belül, megnyerte a fejpárbajokat, szerelt, nem tétovázott. Átvette a labdát, passzolt és már ment is tovább. Hatékony meccse volt. És Paul tudja, hogy akkor a legjobb, mikor ilyen poszton játszik. Talán a második félidőben volt egy kis kihagyása, de sokkal többet nem tudott volna tenni ennél. A legjobbakat szeretnénk látni a játékosoktól, azt szeretnénk látni, hogy élvezik, amit csinálnak, kifejezik önmagukat, de egy bizonyos szerkezeten belül. Mindannyian legmagasabb szinten teljesítettek."

 

 

HIHETETLEN VOLT RASHFORD MUNKAMORÁLJA
"Szerintem Marcus más szintre lépett, mióta ide jöttem. Három mérkőzésen két gólt lőtt. Hihetetlen munkamorállal rendelkezik. Lezárja a területeket, űzi az ellenfelet, befut a védelem mögé és a csele Paul első gólja előtt elképesztő volt. Minden megvan benne, hogy top csatár legyen."

 

BAILLY PIROS LAPJA
"Eric tudja, hogy kemény belépő volt, amit nem kell megtennie, csak talpon kell maradnia. De olykor, mikor a játékosok izgatottak, vissza akarjuk szerezni a labdát, ám valamikor hibázunk. Eric az első, aki elfogadja, hogy hibát vétett."

 

 

ÖRÖM LUKAKU MIATT
"Ő egy jó középcsatár, de ha azt kéred tőle, ezt játssza, soha nem lesz a kapuval szemben. De ma top csatár tulajdonságai voltak, ám még dolgoznunk kell erőnléti állapotán, mert néhány napot kihagyott. De örülök neki, még ha kicsit lesen is volt, de a befejezés remekre sikeredett."

 

LINDELÖF ALKALMAZKODOTT
"Ő egy kulturált, európai belső védő. Nagyon jól passzol, tudja, mikor kell lassítani vagy gyorsítani a játékot. Más módon kell játszani Angliában és kellett idő, mire alkalmazkodott, de azt kell mondjam, mindhárom mérkőzésen kiváló volt."

 

KELL EGY MECCS, MIKOR NEM KAPUNK GÓLT
"Mindig a javulást keresed. Egyetlen másodpercre sem lehet kikapcsolni ebben a bajnokságban. Az oldalvonal mellől néztük, mi fog történni és az is történt. A srác [David Brooks, aki Akénak adta a gólpasszt] remekül ért a labdába, de azt kell mondjam, ez egy nagyon jó teljesítmény volt."

 

"Olyan meccset akarunk, amikor nem kapunk gólt, azt az alapot keressük, amely révén az első négyes csak kimegy és élvezi a focit, mert amikor tudod, hogy hátul nem kapsz gólt, akkor sokkal könnyebb teljesíteni, helyzeteket kialakítani, semmi nem hajt. Ez egy nagyon-nagyon jó produkció volt. A szurkolók élvezték."

 

"Most a Newcastle következik, egy kihívás, egy másfajta teszt lesz."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!