Ole magyarázata a dubai edzőtáborra

A Manchester United megbízott menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer magyarázattal szolgált arra, miért viszi csapatát dubai edzőtáborba.


A Vörös Ördögök a Reading FA-kupabeli legyőzését követően szinte azonnal repülőre ültek, hogy meleg hőmérsékleti körülmények között, ugyanabban a létesítményben készüljenek a következő, Tottenham Hotspur elleni idegenbeli bajnoki rangadóra, ahol egy évvel korábban is.

 

"Jobban megfogom tudni ismerni a játékosokat, mert rengeteg időm lesz beszélni velük" - mondta Solskjaer még pénteki sajtótájékoztatóján.

 

"De emellett sok lehetőségünk lesz edzeni is."

 

"Lesz időnk az erőnléti állapotunk fejlesztésére és hogy együtt dolgozzunk velük, úgyhogy ha bármelyik játékos is azt gondolja, hogy ez egy nyaralás lesz, akkor tévedésben van. Mi azért leszünk ott, hogy összetartsunk, keményen dolgozzunk a játékunk fizikális oldalán és természetesen az előttünk álló Tottenham elleni mérkőzésre is gondolnunk kell."

 

 

Az ünnepi időszak sorozatos meccsterhelése után fontos lehet a csapat számára, hogy a játék különböző területein dolgozhassanak, ráadásul így Ole is biztos lehet benne, hogy minden játékosa úgy játszik, ahogyan ő szeretné.

 

"Nagyon élvezem a velük való közös munkát" - tette hozzá.

 

"Tanulni, javulni akarnak, ez pedig kulcsfontosságú egy futballista szempontjából. Ha elég alázatos és sikerre éhes vagy és tudod, hogy min kell fejlesztened, akkor csapatként is előrébb tudunk lépni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!