Mata blogja: Szünet az erőink egyesítésére

Az új szezon alatt is minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. Ezúttal az előttük álló dubai téli edzőtábor szolgáltatta a legfőbb témát.


Üdv mindenkinek,

 

2019 első blogbejegyzését Dubaiból írom nektek. Múlt szombaton, a Reading elleni FA-kupa győzelmet követően azonnal a repülőtérre siettünk, hogy elindulhassunk ide, ahol egy mini téli edzőtábor keretében majdnem egy hetet töltünk majd el. Két hét alatt öt mérkőzést játszottunk, így ez a kis "szünet" nagyon jókor jön, mert így lesz időnk együtt lenni a csapattársainkkal, tovább javíthatjuk az amúgy is remek csapatszellemünket és lendületet vehetünk a szezon második felére. Emellett úgy is tartják, hogy a napsütés hatására a testünk D-vitamint termel, ami pedig jót tesz az egészségnek :).

 

 

Az önbizalmunk szempontjából a legjobb hatással a győzelmek vannak. A győzelmek, mint ahogy mindig, a lehető legjobbkor jöttek a csapat számára. Nagyon jó formának örvendünk és harcolni fogunk azért, hogy minél tovább nyújtsuk a jó sorozatunkat, illetve, hogy a lehető legjobban kiélvezhessük a most járt utunkat. Őszintén szólva, nem a Reading elleni összecsapás volt az utóbbi idők legjobb mérkőzése a szempontunkból, de az elmúlt hetekben felépített önbizalmunk, illetve az Old Trafford közönségének szüntelen támogatása segített minket továbbjutni az FA-kupa következő körébe. A soron következő, Spurs elleni kihívásunk keménynek ígérkezik Londonban. Vasárnap kerül majd sor erre a rangadóra, ez pedig majd jó lehetőséget biztosít számunkra, hogy megmutassunk mindent, amiről beszéltünk az utóbbi időszakban.

 

Az egyetlen rossz dolog a dubai túránk kapcsán, hogy így nem lesz lehetőségem otthon tölteni a Három Királyok napját, amely nagyon különleges ünnep Spanyolországban, korábban pedig már írtam is róla nektek. Ilyenkor újra gyereknek érezhetjük magunkat egy kicsit. Visszatérésünkkor remélem, hogy vár majd valamilyen ajándék.

 

Mára ennyi lenne. Mindenkinek boldog 2019-et kívánok!

 

Ölelés,

 

Juan


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!