Hírek sérülésfronton a Brighton meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer közölte a média képviselőivel, hogy szombaton délután számíthat majd Alexis Sanchez játékára a Brighton & Hove Albion elleni bajnokin.


Az elmúlt hónapok során folyamatosan sérülések hátráltatták a chilei támadót, a január 5-i Reading elleni FA-kupa győzelem alkalmával pedig kényszerből kellett lecserélni.

 

Solskjaer péntek reggeli sajtótájékoztatóján azonban most megerősítette, az előző téli átigazolási szezon szerzeménye már maga mögött hagyta hátráltató fizikális problémáit.

 

"Alexis egész héten edzett és remélhetőleg ma is sikerrel teljesíti a gyakorlást, így holnap számíthatok rá" - kezdte a megbízott norvég menedzser.

 

"Ő egy olyan játékos, aki imád futballozni. Nem számít ki vagy, ha ilyen szintre eljutottál, akkor imádod a futballt. A sérülése pedig visszavetette. Én mindent tudok a sérülésekről és hogy mennyire frusztráló tud lenni, és ilyenkor csak arra vágysz, hogy minél előbb visszatérhess."

 

"Talán a Reading elleni meccsen a félidőben szólhatott volna, hogy 'le kellene cserélni', mert valószínűleg túl sok volt számára, hogy a második félidőben még 15-20 percet játszott. Ez okozta, hogy kiújult a problémája."

 

"Szóval most azt kell mondjam, hogy nagyon izgatott. Keményen dolgozik az edzésen és ahogy korábban is elmondtam, fantasztikus az edzéseken mutatott hozzáállása. És ő pedig játszani akar. Úgyhogy részemről már nagyon várom, hogy a pályán láthassam, de persze rengeteg jó játékos közül válogathatok."

 

A Babaarcú Gyilkos három további United játékos, Chris Smalling, Marcos Rojo és Marouane Fellaini kapcsán is friss információkkal szolgált.

 

 

"Chris és Marcos csak nemrég kezdték meg a könnyített futóedzéseket, úgyhogy még nem teljesen egészségesek. Felli az, akire hosszabb távon nem számíthatok. Hetekre kidőlt."

 

"Ez szomorú, mert különböző játékosokban megvan az 'X-faktor', és mi pontosan tudjuk, hogy mi ez Felliben. De keményen fog dolgozni azért, hogy mire a nagy mérkőzéseink következnek, addigra rá is számíthassak."

 

Smalling és Rojo problémáik okán eddig még nem kaptak játéklehetőséget Solskjaer irányítása alatt, míg Fellaini is csak kétszer - akkor is csereként a Cardiff és a Reading ellen.

 

Mindazonáltal a triót leszámítva a menedzser kijelentette, játékoskerete többi része jó egészségnek örvend és mindenkivel számolhat - köztük Eric Bailly-val is, aki letöltötte három mérkőzéses eltiltását, így ott lehet holnap ő is az Old Traffordon.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Brighton

Premier League 23. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!