Solskjaer nem aggódik a meccsdömping miatt

A Manchester United megbízott menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer kijelentette, nem aggódik amiatt, hogy csapatának a következő öt nap során két mérkőzést is kell játszania.


A remek formának örvendő Vörös Ördögök pénteken az Arsenallal csapnak össze az FA-kupában, majd kedden este az Old Traffordon fogadják a Burnley együttesét a bajnokságban.

 

Bár az Ágyúsok ellen elkerülhetetlennek tűnik, hogy néhányan "a lehető legrosszabb eredményként" kezeljék a két klub számára a döntetlent, és ezzel az újrajátszást, a norvég szakember nem tűnik úgy, mint aki megrémült az előttük álló mérkőzések hadától.

 

Ole tanítványai február 12-én hazai pályán folytatják Bajnokok Ligája szereplésüket a Paris Saint-Germain elleni nyolcaddöntő első mérkőzésén, míg a United és/vagy a City FA-kupa továbbjutása a 6. fordulóba azt jelentené, hogy az eredetileg március 16-ára meghirdetett városi derbit elhalasztanák.

 

Úgy tűnik, hogy egyik téma se képes kibillenteni nyugalmi állapotából Solskjaert, aki jelenleg csak és kizárólag a közvetlenül előttük álló feladatokra koncentrál.

 

 

"Nem rögtön az Arsenal meccs után következik [a Burnley elleni bajnoki]" - kezdte sajtótájékoztatóján londoni kirándulásukat megelőzően.

 

"Rengeteg időnk lesz majd addig."

 

"Egyáltalán nincs szükség arra egy ilyen nagy méretű keret esetében, hogy bármit is priorizáljunk, és bár lesz egy-két változtatásunk [az Emirates Stadiumban], ez nem azt jelenti, hogy bármelyik sorozatot vagy mérkőzést a másik elébe helyeznénk."

 

"Mindig a következő mérkőzés élvez prioritást. Úgyhogy most számunkra a legfőbb feladatot a holnap este képezi, majd lesz három napunk; szombat, vasárnap, hétfő. Rengeteg időnk lesz regenerálódni a Burnley elleni összecsapásra."

 

Sean Dyche alakulata is érdekelt lesz az FA-kupa negyedik körében, szombaton ugyanis a Manchester City-vel találkoznak, a United pedig majd ellenük zárja januárt. Februárban minimum öt meccs vár majd rájuk - a Leicester City, a Fulham, a PSG, a Liverpool és a Crystal Palace ellen - de ez a szám hétre is nőhet a csapat FA-kupa szereplésétől függően.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!