Neymar és Verratti is hiányozhat a United ellen

A párizsiak világklasszis brazilja a PSG tegnap esti francia kupameccsén sérült meg, melyet követően le is kellett cserélni őt. A brazil támadón kívül pedig a fővárosiak egyik legjobbja, Marco Verratti játéka is kérdésessé vált a február 12-én sorra kerülő BL-nyolcaddöntőn.


Neymar a minap a Strasbourg ellen szenvedett el sérülést egy óra játék után, méghozzá ugyanott, ahol pontosan egy évvel ezelőtt egy Marseille elleni bajnokin - a jobb lábfejében. A brazilok legnagyobb tehetsége fájdalmak közepette mutatott rá a korábban sérült testrészére, majd szemmel láthatón könnyes szemmel kísérte le őt a pályáról a PSG egyik stábtagja.

 

 

Amennyiben valóban a szóban forgó csontja repedt el, melyet tavaly meg is kellett műteni, hosszas kényszerpihenő várhat rá. Thomas Tuchel, a francia csapat edzője bosszúsan nyilatkozott a meccs után, de egyelőre pontos információval nem tudott szolgálni játékosa hogyléte felől, így kérdéses a rehabilitáció hossza is.

 

Csapattársa, Marco Verratti még a hétvégi, 9-0 arányban megnyert bajnokin ficamította ki a bokáját a Guingamp ellen már a meccs 13. játékpercében. Tuchel akkor azt mondta, hogy súlyosnak tűnik az eset és ez a legrosszabb, ami a csapatával történhetett kevesebb mint három héttel a Manchester United elleni odavágó előtt.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!