Ole véleménye a tegnapi meccsről

Miután a Manchester United kétgólos hátrányból döntetlenre mentette a Burnley elleni összecsapást, Ole Gunnar Solskjaer menedzser csapata végsőkig küzdő hozzáállását méltatta.


Miközben a United Solskjaer irányítása alatt az első veresége felé haladt, a házigazdák remekül reagáltak és Paul Pogba büntetőjével, majd Victor Lindelöf góljával kiegyenlítettek.

 

A találkozót követően az MUTV-nek nyilatkozva Ole elmondta, miket tanul még mindig csapata különböző tagjairól - különösen Andreas Pereiráról, aki ebben az évben először játszott bajnokit - a kétgólos hátrányra adott válaszról, valamint a Burnley kapusát, Tom Heatont méltatta, ki számos, csodás védéssel segítette csapatát.

 

FANTASZTIKUSAN REAGÁLTUNK

 

"Csodás volt, ahogyan felálltunk. Örülünk a pontnak, három is lehetett volna a végén. Későn kezdtünk és kifutottunk az időből. Ebből tanulni kell. De immár van válaszod arra, hogy vissza tudunk-e jönni egy vagy két gól hátrányból. Szóval nagyon elégedett vagyok a válaszunkkal."

 

"Ez a Manchester United. Tudjuk, hogy jobban teljesíthettünk volna az első 60-70 percben, de utána fantasztikusan válaszoltunk, két gólt lőttünk a 87. perc után, ez fantasztikus és ez mindenki személyiségét bizonyítja. Soha nem adjuk fel. Ennél a klubnál soha nem adjuk fel."

 

 

SZÁMTALAN HELYZETET ALAKÍTOTTUNK KI

 

"Meg kell találnod, hogy megtörd a csapatokat, olykor a döntéshozatalok is jobbak lehettek volna, mert tudjuk, hogy erősek. Azt akarták, hogy íveljük a labdákat, de amikor elkezdtük játszani a játékunkat, veszélyesnek tűntünk. Juan jól mozgott üres területekre és Ashley-vel a szélen nagyon sok "helyzetecskét" hoztunk össze. És ismétlem, kettőt lőttünk a végén."

 

 

TANULÁSI FOLYAMAT

 

"Rom igen jól teljesített korábban a Burnley ellen. Gólt is lőtt. Anthony sérülésével azt gondoltuk, ez volt a legjobb lehetőségünk Rashy-vel együtt. Volt pár lehetősége, de ez nem az ő napja volt."

 

"Minden lejátszott meccs egy tanulási folyamat része nekem is, tanulni a játékosokról, amikor egygólos hátrányban vagyunk, de kettővel vezetett az ellenfél, de sikerült pontot szerezni, ami ragyogó volt. Andreas jobb lesz, hogy ezt a tapasztalatot megszerezte, nincs gond ezzel."

 

 

ÖRÖM A SZELLEMISÉG MIATT

 

"A passzoknak nem volt elég tempójuk. De időnként, az első félidőben azt gondoltam, Juan remek területeket talált meg. Nem alakítottunk ki annyi tiszta helyzetet, de 75 százalékban birtokoltuk a labdát, szóval csak egy kicsit nagyobb tempó kell."

 

"Azt gondoltam a harmadikat is megszerezhetjük. Soha nem adod fel. Ilyen DNS van bennünk. Csalódás, hogy nem sikerült három pontot szereznünk, de fantasztikusan elégedett vagyok azzal, amit 0-2 után tettünk."

 

 

HEATON DICSÉRETET ÉRDEMEL

 

"Azt kell mondjam, Tom csodásan játszott. Néhányszor ragyogóan védett. Paulnak volt pár lövése, minden elismerést megérdemel azért, amiket védett."

 

 

TANULNUNK KELL A MA ESTÉBŐL

 

"Tanulnunk kell ebből. Meg kell tanulnunk kezelni azt, ha nem nyerünk meccseket, de már a Leicesterre figyelünk."
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!