Solskjaer reakciója a Leicester legyőzésére

Ole Gunnar Solskjaer csak dicsérni tudta játékosait, azt követően, hogy a Manchester United jól ellenállt a Leicester City rohamainak, így győztesen tudott távozni a King Power Stadiumból.


Csak a testünkön keresztül szerezhettek volna gólt

"Tudjuk, hogy képesek vagyunk jobban is játszani, de minden egyes alkalommal egyik csapat se képes fantáziadús játékkal előrukkolni. Ma sikerült többnyire irányításunk alatt tartanunk a mérkőzést, de amikor éppen nem a labdáért harcoltunk, akkor a mellettünk lévő társunkért tettük. Akár a fejünkkel, akár a testünkkel is hajlandóak voltunk a labda útjába állni és azt kell hogy mondjam, a tizenhatoson belül nagyon jó védekezést nyújtottunk."

 

Erős páros

"Ahogy Paul és Marcus kiismerték egymás játékát, megtudták egymás erősségeit is, azok a kvalitások pedig amit ők képviselnek, egyben azt is előrevetítik, hogy milyen minőséget várhatunk tőlük. Gyönyörű volt, a passz és a befejezés is. Pedig én újra azt mondtam neki, hogy Schmeichel lábai között rúgja el a labdát, mivel hajlamos ott helyet hagyni! De nem szólhatok semmit, mert szép befejezés volt, nemde?! [mosolyog]"

 

Paul fantasztikus

"Szerintem úgy tekinthet vissza az elmúlt időszak meccseire, hogy jó úton jár. Paul egy fantasztikus középpályás, aki folyamatosan fejlődik, és egyike azoknak, aki akar is előrébb lépni, jobban érteni a játékot és hogy miben tudna jobban teljesíteni. Szinte az összes percet a pályán tölti, úgyhogy számára kulcsfontosságú lesz az, hogy miként lesz képes regenerálódni."

 

 

Alexis javul

"Azt gondolom, hogy jól teljesített, de változtatnunk kellett a mérkőzés képén. Amikor nála volt a labda, akkor élesnek tűnt. Védekezésben nagyon jól dolgozott. Nem tudtuk helyzetbe hozni az ellenfél kapuja előtt, de már jó irányba tart, folyamatosan fejlődik és javul."

 

A kapott gól nélkül lehozott meccs fontossága

"Ahogy elmondtam, önfeláldozóak voltunk, van néhány orr- és térdzúzódásunk, illetve bokaficamunk. A játékosok megharcoltak a három pontért ma. És ebből a szempontból szerintem meg is érdemeltük. A második félidőben jobban irányításunk alatt tarthattuk volna a játékot, lassíthattuk volna a mérkőzés tempóját. De igazán remekül védekeztünk. Eric és Victor fantasztikus volt, ahogyan David is persze. Ha tudsz arra az alapra építeni, hogy nem kapsz gólt, akkor mindig meg lesz az esélye a győzelemnek. Van egy olyan kapusunk, aki megment minket; egy védő négyesünk, akik önfeláldozó módon védekeznek a tizenhatoson belül; és néhány olyan középpályásunk is, akik blokkokkal tudnak segíteni. Lenyűgöző volt látni ezt, a hozzáállásuk pedig minden egyes pillanatban kimagasló volt, mióta itt dolgozom."

 

Sárga lap zápor

"Egy futball mérkőzésnek ilyennek kell lennie, egy-egy elkésett becsúszás benne van. Három pont volt most a tét és azt kell hogy mondjam, a srácok mindent feláldoztak ezért."

 

A lendület visszanyerése

"Mindig önbizalmat kölcsönöz a fiúknak a három pont megszerzése. Nem 100 százalékig elégedettek a teljesítménnyel, ami nagyszerű, mert tudjuk, hogy képesek vagyunk ennél jobban is játszani."

 

 

Az idegenbeli támogatásról

"Tudniuk kell, hogy nagyon nagy segítségére vannak ők is a csapatnak. Fantasztikus őket hallgatni. A mi szurkolótáborunk mindig is a világ legjobbja volt, és megérdemlik, hogy az összes játékos, a stábom minden tagja és én is köszönetet mondjak nekik az erőfeszítéseikért, mielőtt hazamennének."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!