Mata blogja: Izgalmas hónap előtt

Az új szezon alatt is minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. Ezúttal a Manchester United sűrű februári programja szolgáltatta a fő témát.


Üdv mindenkinek,

 

Azt követően írok ma nektek, hogy kezembe vettem a naptárat. Nem vagyok az a hosszútávon gondolkodó fajta, de izgalmas, és egyben nehéz hetek állnak előttünk.

 

Nagyon jól, egy Leicester elleni győzelemmel kezdtük a hónapot. A csapat továbbra is azt mutatja, hogy képes harcolni és versenyképes. Kedden is megbizonyosodhattunk erről, amikor 2-0-s hátrányból mentettünk pontot, de a hétvégén is erről tettünk tanúbizonyságot, amikor az ellenfelünk az egyenlítésért küzdött. Nem volt egy szemet gyönyörködtető mérkőzés, de a jó sorozatunk folytatásával együtt tovább kapaszkodunk a tabellán, és ezzel még nem elégszünk meg. Tovább akarjuk gyűjteni a győzelmeket, hogy beverekedjük magunkat a top négy közé. Tudjuk, hogy mindez nehéz lesz, mert az ellenfeleink is a legmagasabb szinten játszanak, de mindent bele fogunk adni egészen az utolsó pillanatig. Mit is mondhatnék a Leicester elleni gólunkról... parádés passz Paultól, majd egy remek befejezés Marcus részéről. Már önmagában a labdaátvétele egy fél gólt ért volna. A csodagyerek fantasztikus formája továbbra is kitart.

 

 

Spanyolországban a Valencia egy nagyon értékes döntetlent ért el a Barcelona ellen a Camp Nouban egy kiváló összecsapáson. Nagyon nehéz ott pontot szerezni, de a Valenciának sikerült jó futballt játszva és nagy kitartással. Ezen a héten ráadásul a Király-kupában lesznek érdekeltek az elődöntőben, amely egy nagyon izgalmas sorozat. 11 év telt el azóta, hogy a klub utoljára elhódíthatta a megnyeréséért járó trófeát, így minden bizonnyal nagyon motiváltak, hogy ezt újra megtehessék. A másik párosítás viszont sokkal nagyobb figyelmet fog kapni, ugyanis napokon belül két "El Classico" is lesz.

 

Mielőtt elköszönnék, szeretnék minden jót és sok szerencsét kívánni barátomnak, Fellaininek. Sok szezont töltöttünk együtt, ő pedig egy nagyszerű fickó. Minden jót kívánok Marouane.

 

Legyen szép hetetek, köszönjük a támogatásotokat.

 

Ölelés,

 

Juan


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!