Solskjaer: Imádom a játékosokat edzeni és fejleszteni

Ole Gunnar Solskjaer azt követően, hogy továbbra is érződik pozitív hatása a Manchester United teljesítményén, elárulta, nagyon szeret játékosai fejlődésén dolgozni.


A norvég megbízott menedzser decemberi érkezése óta óriási hatással van az Aon Training Complex életére, és azóta is élvezi munkája minden egyes percét.

 

"Legyen szó a lányom otthoni csapatáról, vagy erről, én egyszerűen élvezek együtt dolgozni olyan játékosokkal, akikben megvan a fejlődési vágy" - kezdte Solskjaer a Sky Sportsnak adott interjúját.

 

"Szeretek hozzájuk beszélni, segíteni nekik és megosztani velük a gondolataimat. Erről szól az edzősködés. Fejleszteni kell a játékosokat. Ténylegesen nem szól ez a feladat másról, csak erről."

 

A Vörös Ördögök lenyűgöző 10 mérkőzéses veretlenségi sorozatot produkáltak Solskjaer irányítása alatt, amelyet tovább szeretnének nyújtani az előttük álló nehéz menetrend összecsapásain is. Ole ehhez pedig olyan játékosokat szeretne a csapatában tudni, akik képesek maguk megoldani a problémákat ezeken a mérkőzéseken.

 

 

"Meg kell találni a módját annak, hogy egy adott mérkőzést megnyerj" - tette hozzá.

 

"Ez nem az én feladatom, erről Mike [Phelan], Kieran [McKenna] és Michael [Carrick] beszél nekik előtte."

 

"Minden mérkőzés más. Lehet, hogy mi szerezzük meg az első gólt, és akkor teljesen másként alakul minden. De az is előfordulhat, hogy az ellenfél jut vezetéshez, és akkor megint más a forgatókönyv. Éppen ezért a játékosoknak kell a pályán döntéseket hozniuk a képességeik és a tapasztalataik alapján."

 

"Mick és én természetesen magabiztosságot akartunk hozni a csapatba amikor megérkeztünk, azt szerettük volna, ha érzik a bizalmat, mert ez meg is van feléjük."

 

"Azért vannak itt, mert különlegesek. A Manchester United soha nem szerződtet olyan játékost, akiben nincs meg az egyediség vagy az 'X-faktor'."

 

"Soha nem szabad elfelejteniük, hogy milyen címert viselnek a mezükön, mert ők különlegesek."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!