Tárgyal a klub Rashford új szerződéséről

A Manchester United vezetősége tárgyalásokat kezdeményezett Marcus Rashforddal egy új, jobb anyagi feltételeket tartalmazó szerződés megkötéséről, értesültek a Sky hírforrásai.


A 21 éves saját nevelésű játékos tündököl Ole Gunnar Solskjaer kinevezése óta, amelyre a legfrissebb példa vasárnapi, szezonbeli 10. gólja, amellyel el is döntötte a Leicester City elleni bajnokit.

 

Rashford jelenleg érvényes szerződése 2020-ban jár le, és szinte biztosra vehetjük, hogy a Unitednél élni fognak a benne foglalt egy éves opcionális hosszabbítási záradékkal.

 

 

A klubnál azonban szeretnék hosszabb távon is biztos kezekben tudni a játékos jövőjét, ezért úgy tudni, hogy már meg is kezdődtek az új szerződéséről szóló tárgyalások.

 

Rashford hol a pályán volt, hol pedig csak a kispadon kapott helyet José Mourinho edzősködése alatt, Solskjaer decemberi érkezése óta azonban mind a 8 Premier League mérkőzésen kezdő volt, amelyeken 6 gólt szerzett.

 

A klub akadémiáján nevelkedett angol játékos 2016-ban mutatkozhatott be a felnőtt csapatban, múlt hétvégén pedig 100. alkalommal léphetett pályára bajnoki mérkőzésen.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!