Guardiola: A United is harcban van a bajnoki címért

A Manchester City menedzsere eléggé érdekes kijelentést tett az előrehozott szerdai Everton - Manchester City mérkőzés előtt.


A Liverpool a tegnapi napon 1-1-s döntetlent játszott a West Ham csapatával, amellyel három pontra csökkent az előnye a második helyezett Manchester City előtt.

 

A negyedik helyezett Chelsea pedig 12 pontos hátrányban van a listavezető mögött, az ötödik helyen pedig a Manchester United tanyázik két ponttal a londoni kékek mögött, Ole Gunnar Solskjaer vezetésének köszönhetően.

 

 

"Soha nem mondtam azt, hogy a Tottenham ne lenne ott, sem a Chelsea" - mondta Guardiola. "Sosem mondtam, hogy a legjobb hat csapat közül egy is kiesett [a bajnoki címért folyó harcból - a szerk.], a United pedig győzelmi sorozatban van, hétről-hétre hozzák a meccseket, tehát harcban vannak a Premier League-ért."

 

"Amennyiben a Chelsea is képes lesz egy hasonló rajtra, akkor ők is megnyerhetik a Premier League-t, tehát mindenki esélyes. A szakadék nem túl nagy."

 

"Amikor 39 pontot lehet még szerezni, akkor 9-10 pontos hátrány nem túl sok. Ami most történik a Premier League-ben, az megmutatja, hogy mindenki készen áll arra, hogy pontokat szerezzen."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!