Korai csapathírek a Fulham meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer számos opció közül válogathat, amikor összeállítja majd csapatát a szombati, Fulham elleni idegenbeli bajnokira.


Lehet visszatérő is a csapatban a Craven Cottage-en, Chris Smalling ráadásul éppen egykori klubja ellen lehetne újra a pályán. A középső védő eddig a Solskjaer-érában lejátszott 10 mérkőzésből egyen se állhatott a megbízott menedzser rendelkezésére, legutoljára éppen a Fulham ellen 4-1-re megnyert decemberi Premier League összecsapáson játszhatott.

 

A Vörös Ördögök 12-ese lábfej sérülést szenvedett az Old Traffordon azon a délutánon, amely okán le is kellett cserélni, de Ole a Burnley elleni bajnoki előtt már elmondta, Smalling akkor már egy hete edzésben volt és "jó jeleket mutatott" visszatérését illetően. Ettől függetlenül hozzátette, óvatosnak kell lenniük a védő visszatérésének időzítésével, sérülésének kiújulását elkerülendő.

 

 

Smalling hiányában Victor Lindelöf, Eric Bailly és Phil Jones látta el a feladatokat a védelem tengelyében. Marcos Rojo újra edzésbe állt azután, hogy legutóbbi sérülését követően felépülését elősegítendő Argentínába utazott.

 

Kedden kulcsfontosságú összecsapás vár majd a manchesteriekre, a Bajnokok Ligájában ugyanis a Paris Saint-Germaint látják majd vendégül a nyolcaddöntő első felvonásán. De belátható időn belül, még februárban megmérkőznek a bajnokságban a Liverpoollal is, az FA-kupában pedig idegenben kellene kiharcolniuk a továbbjutást a Chelsea ellenében.

 

Solskjaer nemrég arról beszélt, mennyire fontos a szezon ezen szakaszában játékosai frissen tartása, februárban pedig hatalmas jelentősége lesz számukra a rotációnak.

 

A United lehetőségei bővültek az elmúlt hétvégén Anthony Martial csereként való beállásával a Leicester City ellen 1-0-ra megnyert mérkőzésen, azt követően, hogy a francia játékos kihagyni kényszerült a Burnley elleni 2-2-es döntetlent egy edzésen elszenvedett kisebb probléma okán.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Fulham - Manchester United

Premier League 26. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!