Csapathírek a Fulham meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer három védőjével kapcsolatban is friss információkkal szolgált csapata szombati, Fulham elleni idegenbeli bajnokiját megelőzően.


A Vörös Ördögök tovább, 11 mérkőzésesre nyújtanák a norvég megbízott menedzser irányítása alatt létrejött veretlenségi sorozatukat, amikor holnap ebédidőben Nyugat-Londonba látogatnak.

 

Pénteki hivatalos sajtótájékoztatóját megelőzően Ole Gunnar Solskjaer a MUTV-nek adott interjújában beszámolt viszont róla, hogy két szélső védőjét, Antonio Valenciát és Matteo Darmiant is nélkülözni lesz majd kénytelen néhány hétig kisebb sérülések okán.

 

A Babaarcú Gyilkos azt is elárulta, Marcos Rojo egész héten részt vett az edzésmunkában, miután visszatért argentínai rehabilitációjáról.

 

"Rojo most már néhány napja edz, úgyhogy most már teljes értékű munkát tud végezni" - kezdte.

 

 

"Néhány hétre azonban elveszítettük Antoniot és Matteot apróbb problémáik miatt."

 

"Ettől függetlenül nem rossz a helyzetünk. Van 20-21 játékosunk, akik mindennap edzeni tudnak, ez pedig jó."

 

Sajtótájékoztatóján hozzátette:

"Antonio keményen, nagyon keményen edzett, majd kiújult a sérülése. Úgyhogy csak remélni tudom, hogy néhány héten belül már újra köztünk lehet. Fantasztikusan szolgálja ezt a klubot, nem véletlenül ő a csapatkapitány és remélhetőleg hamarosan visszakaphatjuk őt. Rossz volt megtudni, hogy újra megsérült, mert a hétvégén már velünk utazott volna."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Fulham - Manchester United

Premier League 26. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!