Solskjaer szebb győzelmeket szeretne

Ole Gunnar Solskjaer szeretné, ha a Manchester United csapata "szebb módon" aratna győzelmet, mint múlt hétvégén a Leicester City ellen, mivel úgy érzi, hogy szombati Fulham elleni teljesítményük tágabb képet fog eredményezni csapata karakterét illetően.


Nagy mérkőzések várnak a Vörös Ördögökre, köztük kedden este egy Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája összecsapás az Old Traffordon, de a prioritás jelen pillanatban a három pont megszerzése a Craven Cottage-en, amellyel vasárnapig egészen biztosan feljöhetnének a bajnokság negyedik helyére, miután a Chelsea csak akkor utazik majd a Manchester City elleni rangadójára.

 

Bár a Claude Puel Leicestere felett aratott 1-0-s győzelem a Rókák topcsapatok elleni mérlegét ismerve kiváló eredménynek tekinthető, Ole sokkal többet vár legénységétől. A megbízott menedzser ráadásul azt illetően is eltökélt, hogy játékosai nem tekintenek előrébb a nagy csapatok elleni mérkőzésekre, amelyek ebben a hónapban várnak rájuk.

 

"Egyszerre csak egyet lehet előrébb lépni, ez [a top 4] pedig olyan cél, amelyet magunknak tűztünk ki" - kezdte Solskjaer pénteki hivatalos sajtótájékoztatóján az Aon Training Complexben.

 

 

"Ha odaérnénk a top 4 közé, akkor szeretnénk is ott maradni, és még tovább javítani a helyezésünkön."

 

"Természetesen az elmúlt két hónap során megszerzett pontjainkkal fantasztikus előrelépést tudtunk felmutatni, de most az egyenletesség a kulcsszó. Folyamatosan fejlődnünk kell és mérkőzéseket nyerni, de szebb módon kell megtennünk, mint a Leicester ellen tettük."

 

"Úgy éreztem, hogy kihúztuk a győzelemig. Úgy éreztem, hogy ezért is három pontot érdemeltünk, elég jó volt, de azzal nem szabad megelégednünk, hogy csak elég jók voltunk. Fejlődni akarunk, és az olyan mérkőzések, mint a Fulham elleni, lehetőséget biztosítanak arra, hogy felfedje a csapatunk valódi karakterét."

 

"Megmutatja, hogy képesek vagyunk-e a fontos dologra koncentrálni, amely a futballban mindig a következő mérkőzés. Hogy képesek vagyunk-e kizárni a PSG és a többi közeledő nagy meccset a fejünkből? Mert most már jó ideje a PSG meccs körül forog minden, a médiában is. Illetve a Chelsea és a Liverpool meccsekkel kapcsolatban is. De nem ezek a mérkőzések azok, amelyekkel tovább tudtunk felfelé kapaszkodni a tabellán. Ezt más mérkőzéseken tudjuk megtenni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Fulham - Manchester United

Premier League 26. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!