Csapathírek a PSG meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer megerősítette, hogy a Manchester United szinte teljesen egészséges kerettel készülhet a kedd esti Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája összecsapásra.


Antonio Valencia és Matteo Darmian kihagyni kényszerült a szombati, Fulham ellen 3-0-ra megnyert idegenbeli bajnokit azt követően, hogy Solskjaer elárulta, a védő duó "kisebb problémákkal" küszködik, amely okán "hetekig fognak hiányozni".

 

A páros egyik tagját sem lehetett látni a hétfő délelőtti, sajtónyilvános edzés keretében, így nem meglepő, hogy Solskjaernak a MUTV-nek adott interjújában ki kellett térnie csapata sérültlistájára a francia bajnok elleni holnap esti várva várt mérkőzést megelőzően.

 

 

"Hiányzik közülünk Antonio [Valencia] és Matteo [Darmian] - ők ketten azok, akik nem bevethetőek" - kezdte a norvég megbízott menedzser.

 

"Nagy, erős és egészséges keretünk van, amely mindig jó dolog egy nagy meccsre való felkészülés során - bő a merítési lehetőségem."

 

Valencia a január 2-i, 2-0-ra idegenben megnyert Newcastle elleni bajnoki óta nem léphetett pályára, míg Darmian legutóbb január 19-én, a Brighton elleni 2-1-es győzelem alkalmával volt a pályán, csereként.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - PSG

Bajnokok Ligája nyolcaddöntő 1. mérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!