Korai csapathírek a Liverpool meccs előtt

A Manchester United megbízott menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer valószínűleg a vasárnapi, ősi rivális Liverpool elleni bajnoki rangadón is nélkülözni lesz kénytelen Jesse Lingard és Anthony Martial játékát.


A páros még február 12-én, a Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első felvonásán szenvedett sérülést, amely okán kihagyni kényszerültek a franciák elleni meccs második félidejét és a Chelsea elleni hétfői FA-kupa összecsapást is.

 

"Nem hiszem, hogy láthatjuk őket a pályán a következő két mérkőzés valamelyikén" - mondta Ole pénteken, a Chelsea elleni meccs sajtótájékoztatóján.

 

"Reménykedjünk, hogy gyorsan gyógyulnak, de egyelőre úgy tűnik, hogy két-három hetet kihagyni kényszerülnek."

 

Lingard és Martial hiányában Solskjaer a Juan Mata, Romelu Lukaku és Marcus Rashford összetételű támadóhármas mellett tett le a voksát legutóbb. Alexis Sanchez csereként állt be Nyugat-Londonban, csapattársaitól pedig nagy elismeréseket kapott kemény, a győzelem kiharcolásáért végzett munkájáért. Ezáltal pedig akár még ő is beleszólhat abba, hogy ki kezd majd vasárnap a támadószekcióban.

 

 

Eközben a kapuban valószínűsíthető, hogy David de Gea visszaveszi helyét azt követően, hogy hétfőn este Sergio Romero kezdett. A spanyol portás az idei szezonban még egyetlen percet se hagyott ki Premier League bajnokin és eltökélt, hogy sorozatban harmadik mérkőzésén is kapott gól nélkül óvja meg hálóját, a Leicester City és a Fulham elleni idegenbeli sikereket követően.

 

A védelemben Ole Gunnar Solskjaer a középhátvéd posztot illetően Victor Lindelöf, Eric Bailly, Phil Jones és Chris Smalling közül is válogathat. Négyük közül mindenki legalább egy alkalommal a kezdőcsapat tagja volt a csapat elmúlt három mérkőzésén és úgy tűnik, hogy már közel van a 100 százalékos edzettségi állapothoz Marcos Rojo is, miután többször is feltűnt az elmúlt hetek edzésekről készített fotóin.

 

Ashley Young egy meccses eltiltást szedett össze a Chelsea ellen kapott sárga lapja okán, ez azonban csak az FA-kupára vonatkozik, így a Liverpool ellen bevethető lesz.

 

Az viszont kérdéses, hogy a két tapasztalt védő, Antonio Valencia és Matteo Darmian visszatérhet-e sérüléséből a hétvégén.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Liverpool

Premier League 27. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!