Solskjaer reakciója a Liverpool elleni döntetlenre

Ole Gunnar Solskjaer lenyűgözve beszélt a Manchester United hazai közönségének biztatásáról, miután csapata értékes pontot tudott magának kiharcolni a listavezető Liverpool ellen.


A közönség fantasztikus volt

"Ma láttuk a Manchester United csapatszellemét illetve a közönség és a mi összetartásunkat. Azt kell hogy mondjam, egy idegenbeli győzelemnél mindenképpen dicsérnünk kell a minket elkísérő szurkolókat, de ma hihetetlen volt a hazai közönség. A teljes 90 perc során. A szurkolók voltak ma a csapatunk 12. játékosai."

 

Nekünk voltak nagyobb helyzeteink

"Számos pozitívumot fel tudtunk mutatni. Nem emlékszem arra, hogy Davidnak védést kellett volna bemutatnia, tehát távol tudtuk őket tartani a kapunktól és valószínűleg egy-két olyan pillanatunk is akadt, amikor gólt is szerezhettünk volna. Ha Chris csatár lett volna, akkor a társai már a nyakában ünnepeltek volna. De ott volt Jesse lehetősége is, mielőtt kiújult volna a sérülése, amely a mérkőzés legnagyobbja volt."

 

Hírek sérülésfronton

"Nagy és erős kerettel rendelkezünk. A játékosok előrébb fognak lépni és el akarják látni a feladatukat. A mérkőzés után ezt láttam a csapatszellemen az öltözőben. Tudjuk, hogy nem voltunk igazán jók, de ellenállhatatlanul és csapatként tudtunk védekezni."

 

 

Rashford a harcos

"Marcus egy hős, egy igazi manchesteri, és tudja, hogy mit jelent ez a meccs. A pályán kellett tartanunk, mert már elhasználtuk mindhárom cserelehetőségünket. Úgy tűnt, hogy az volt a tervük, hogy egyszerűen lerúgják, mert már az első perctől megkezdődött a faragása. Ha ezek a szabálytalanságok nem adódnak össze, akkor nem tudom mi. De ő a pályán maradt. A bokája úgy nézett ki, mint egy lufi, de fantasztikus hozzáállásról tett tanúbizonyságot ez a fiú. Mérges amiatt, hogy mennyi szabálytalanságot követtek el ellene."

 

McTominay feljebb lépett a ranglétrán

"Scotty fantasztikusan játszott. Ő már játszott korábban is ilyen mérkőzéseken, nagy összecsapásokon, a mentalitása alkalmas a nagy mérkőzéseken való helytálláshoz. Ő az akadémiánk neveltje, aki maximálisan készen állt a feladatára, amikor kihívás elé állítottam."

 

A védelem dicsérete

"Chris [Smalling] és Victor [Lindelöf] fantasztikus középhátvédek és nagyon jól védekeztek. Luke Shawról és arról, hogy mennyire jó volt, mindent elárult, hogy lecserélték mellőle Salah-t úgy, hogy továbbra is gólt kellett volna szerezniük. Azt kell mondjam, hogy nagyon elégedett vagyok a védekezésünkkel. A labdával viszont jobban kell teljesítenünk. Képesek vagyunk jobban játszani, de ismételten azt gondolom, hogy Paul [Pogba] remek volt. Volt gondolat minden mögött, amit tett, úgyhogy ismételten hozta azt, amit elvárhatunk tőle."

 

Szerdán újra akcióban

"Izom- és térdhajlító problémák miatt elveszítettük néhány játékosunkat, de van néhány jó srácunk, akikre számíthatunk az akadémiáról, úgyhogy nincs ok az aggodalomra. Szerdán este is 11 játékosunk lesz majd a pályán. Szerencsére két napunk lesz most regenerálódni. Talán Michael [Carrick] elő kell hogy keresse újra a stoplisait. Talán rám még nem annyira van szükségünk, de rendben vagyunk és leszünk is."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!