Lukaku: Minden helyzetre fel voltuk készülve

Romelu Lukaku elmondása szerint a Manchester United felkészülése lehetővé tette számukra, hogy a vasárnapi, Liverpool ellen 0-0-ra végződött bajnoki rangadón azzal is megbirkózzanak, hogy sérülés miatt három kulcsemberüket is elveszítették az első 43 percben.


Ander Herrera, Juan Mata és Jesse Lingard is sérülten tűnt el az Old Trafford játékoskijárójában az ősi rivális elleni derbi első félidejében - mindhárom térdhajlítóizom problémák okán - így Marcus Rashford bokaproblémája és bicegése ellenére kénytelen volt végigjátszani a mérkőzést.

 

Ole Gunnar Solskjaer a lefújás után elárulta, aggódott, hogy a korán összeszedett sérülése ellenére a pályán kellett hagynia Rashfordot, és elárulta, meglepődne, ha szerdán este a Crystal Palace ellen számíthatna csatárára.

 

Az eredetileg csatár Lukaku, aki a problémái okán visszazárni képtelen Rashfordot helyettesítette védekezésben a jobboldalon, úgy érezte, hogy a megbízott menedzserként tevékenykedő Solskjaer és edzői stábja megfelelően felkészítették őket mindenre, ami előfordulhat a mérkőzésen.

 

"Szerintem nagyon jó munkát végzett az edzői stáb azáltal, hogy elmondták, miként játsszunk és hogy minden előforduló szituációra felkészítettek minket."

 

"Jól teljesítettünk csapatként, és ebből a teljesítményből a jövőre nézve felhasználhatjuk azt, hogy minden körülmények között képesek vagyunk harcolni."

 

"Mindig biztosak lehetünk azt illetően, hogy ha egy játékosunk megsérül, akkor lesz ki a helyére lépjen és elvégezze a feladatát, úgyhogy boldog vagyok."

 

 

Amikor arról kérdezték, hogy vasárnapi produkciójuk további előrelépésnek minősül-e Solskjaer irányítása alatt, így felelt:

"Igen, természetesen."

 

"Mindenki úgy beszél rólunk, hogy támadásban mennyire jó csapat vagyunk, de szerintem védekezésben is nagyon jó munkát végzünk."

 

"Nézzük csak meg, hogy milyen munkát végeznek a védőink. Chris Smalling visszatért közénk az elmúlt három mérkőzésen, nagyon jól teljesít és így még magasabb szintű a védekezésünk."

 

"A védelemben és a támadószekcióban is nagy versenyhelyzet van a csapatba való bekerülésért. Továbbra is olyan jól kell teljesítenünk, mint ahogyan tesszük, irányítanunk kell a meccseket és törekednünk kell a győzelmek megszerzésére."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!