Csapathírek a Palace meccs előtt

A Manchester United megbízott menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer mély betekintést engedett csapata egészségügyi állapotát illetően a Crystal Palace elleni idegenbeli bajnokit megelőzően.


A United három játékosát - Ander Herrera, Juan Mata és Jesse Lingard - is elveszítette sérülés miatt a Liverpool ellen 0-0-ra végződött bajnoki rangadó első félidejében, míg Nemanja Maticot már a meccsnapi keretbe se tudták nevezni.

 

Ráadásul kérdések merültek fel Marcus Rashford kapcsán is, a saját nevelésű támadó ugyanis végig bicegett a mérkőzésen azt követően, hogy az első percekben egy kemény becsúszás következtében rúgást kapott bokájára.

 

"Nos, a három lecserélt játékos [Herrera, Mata, Lingard] közül egyikük se fog játékra készen állni" - kezdte Solskjaer a MUTV-nek.

 

"Rashy [Marcus Rashford] esetében a lehető legtovább fogunk azon dolgozni, hogy bevethető legyen, mert nem annyira súlyos a helyzete, mint elsőre attól tartottunk, úgyhogy szerencsére nem súlyosbodott a helyzete azáltal, hogy végig a pályán kellett maradnia."

 

"Van rá esélye, hogy pályára lépjen. De a többiek tekintetében nem tudok arról nyilatkozni, hogy más visszatérhet. Úgyhogy itt az esély a fiatalok számára."

 

Sajtótájékoztatóján nyilatkozva Solskjaer hozzátette:

"Matteo [Darmian] edzésbe állt, de nem hiszem, hogy már bevethető lenne, mert csak tegnap kezdte meg újra a munkát."

 

"Marcos [Rojo] már régóta együtt edz a felnőtt csapattal, úgyhogy remélhetőleg szerephez juthat. Az izomsérülések kapcsán még túl korai lenne bármiről is nyilatkozni. Elég sok játékosunkra nem számíthatunk emiatt."

 

A norvég szakember részéről megerősítésre került, hogy Phil Jones is kihagyni kényszerül csapata dél-londoni vendégjátékát.

 

"Phil beteg volt, amely miatt több napot is ki kellett hagynia, de szerencsére a védelem közepén több opció közül is válogathatunk. Eric, Chris és Victor is ott van és mindhárman bevetésre készen állnak."

 

 

Antonio Valencia vagy Anthony Martial visszatérése kapcsán így folytatta Ole az Aon Training Complexben:

"Valencia egy kicsit megint visszaesett, mert újra érezte a vádliját, úgyhogy újabb hetekig nem számíthatunk még rá. Már megkezdte a futómunkát, de még több hétre szüksége lesz."

 

"Martial erre a mérkőzése sem fog még készen állni. Nem kockáztathatunk, úgyhogy talán a Southampton ellen [visszatérhet], de még egy játékosnál nem rizikózzuk meg, hogy korábban vetjük be."

 

"Utólagos bölcsességként mondhatnánk azt, hogy Jesse buzgó volt, maximális fordulaton pörgött az edzésen, minden rehabilitációs munkát elvégzett, de talán néhány napra még szüksége lett volna. Viszont egy Liverpool elleni meccsről volt szó, amelynek mindenképpen a részese akart lenni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!