Andreas: Alkalmazkodnunk kell a Palace-hoz

Andreas Pereira arra számít, hogy a Crystal Palace más, ám ugyanolyan nehéz feladat elé állítja a csapatot, mint legutóbbi ellenfele, a Liverpool.


A brazil játékos kényszerűségből hamar beállt a hétvégén, Ander Herrerát helyettesítette és segített megakadályozni, hogy a vendégek komoly veszélyt jelentsenek az Old Traffordon.

 

Azáltal, hogy Herrera ma este sem játszik sérülése miatt, Nemanja Matic pedig hetekre kidőlt, a 15-ös mezszámot viselő középpályás kezdő lehet a Selhurst Parkban, bár Fred és Scott McTominay is számításba jöhet, mint Paul Pogba társa a pálya közepén.

 

A nagy rivális elleni, hétvégi döntetlen után Andreas úgy érzi, a mai győzelem attól függhet, hogy a csapat képes-e gyorsan felállítani egy másik forgatókönyvet.

 

"Úgy vélem, minden mérkőzés nagyon fontos" - nyilatkozta Pereira az MUTV-nek. "Van egy derbi, mint a Liverpool elleni, aztán mehetsz idegenbe a Palace-hoz - ahol nagyon nehéz játszani."

 

"Úgyhogy alkalmazkodnunk kell, tudjuk, hogy ez másmilyen találkozó lesz, viszont ez is nehéz lesz. Tehát másképp kell felkészülnünk és mentálisan is fel kell készítenünk magunkat."

 

Az utóbbi évek során nehéz meccseket játszott a United a Sasoknál, a legutóbbi két látogatás során is csak 1-1 késői góllal sikerült győzelmet szerezni. Az előző szezonban kétgólos hátrányból állt fel a csapat és a ráadás perceiben Nemanja Matic távoli átlövése hozta meg a győzelmet.

 

 

"Remélhetőleg valaki most is lőhet hasonlót" - folytatta Andreas. "Nehéz meccs is jöhet ebből, szóval koncentrálni kell és nem alábecsülni őket. Nagyon jó játékosaik vannak, tapasztaltak, meg kell állítanunk őket és megpróbálni a saját focinkat játszani."

 

A United mostanában szívesen járt Londonban, hiszen Ole Gunnar Solskjaerral sikerült nyerni a Wembley-ben, az Emirates-ben, a Craven Cottage-en és a Stamford Bridge-en is. Ha ma is sikerülne megszerezni a három pontot, úgy a Vörös Ördögök új rekordot állítanának fel, hiszen még soha nem sikerült a Unitednek nyolc, egymást követő idegenbeli mérkőzést megnyerni.

 

Andreas szerint Solskjaernak megvan az a kerete, mely önbizalommal telve tud játszani idegenben és otthon is..

 

"Nagyon boldogok vagyunk, ami a pályán is látszódik. Csak egy boldog csapat akarunk lenni, akik nyerik a meccseket."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!