Bizonytalan Valencia jövője a klubnál

Ole Gunnar Solskjaer bizonytalan a játékos hosszabbításával kapcsolatban.


A United jelenlegi kapitánya csupán nyolc alkalommal lépett pályára idén, mielőtt Jose Mourinho mellőzni kezdte. Solskjaer decemberi érkezése óta, pedig sérüléssel küzd az ecuadori játékos.

 

Antonio Valencia szerződése a szezon végén jár le a Vörös Ördögöknél, a klubnak viszont van esélye péntek 4 óráig aktiválni a jelenlegi szerződésében szereplő egy éves opcionális jogot.

 

Solskjaer a Southampton elleni mérkőzés előtt kérdezték meg a játékos jelenlegi helyzetéről, aki a következőket mondta: "Jelen pillanatban nem hiszem, hogy a Manchester United és Antonio között megegyezés fog születni a jövő évi szerződéssel kapcsolatban."

 

"Jelenleg nem száz százalékos, viszont egy fantasztikus karriert tudhatott magáénak a Manchester Unitednél és Angliában. Ő az egyike azoknak az öltözőben, akik még nyertek Premier League-t itt."

 

"Minden attól függ, hogy pályára tud e lépni a következő hónapokban. Ő a kapitány, és egy remek szolgálója is a csapatnak, tehát reméljük, hogy újra pályán léphet, és megmutathatja, hogy mire képes."

 

 

Az edzőt David de Gea szerződésével kapcsolatban is kérdezték, akinek a szezon végén szintén lejár a szerződése.

 

"Pillanatnyilag nincsenek új fejleményeim - természetesen David és a klub között tárgyalások folynak."

 

"Remélhetőleg meg is egyeznek majd. Ez nem az én hatáskörömbe tartozik, de biztos vagyok benne, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk."

 

"David fantasztikusan teljesít, amióta a klubnál van, a klub pedig megmutatja, hogy mennyire is szeretné őt magáénak tudhatni."

 

"Valószínűleg a leigazolásakor voltak nála jobb kapusok is, viszont a menedzser hite most kamatozódik, a korai kritikák ellenére is."

 

"Az elmúlt négy-öt évben ő volt az év játékosa. Hálásak vagyunk, hogy a sorainkban tudhatjuk, viszont van továbbá Sergio és Lee is, tehát egy remek kapus részlegünk van."

 

"Nem hinném, hogy bármelyik menedzser le tudna győzni engem ebben a megtiszteltetésben."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!