Solskjaer reakciója a Southampton legyőzésére

Ole Gunnar Solskjaer elárulta, a Manchester United "tele van önbizalommal és hittel" azt követően, hogy szombaton délután drámai körülmények között tudtak győzelmet aratni a Southampton felett.


A Stretford End szívta be a labdát

"Minden egyes percét élveznem kell annak a pozíciónak, amelyben jelenleg vagyok, és így is teszek. De aztán az ember azt is szeretné, hogy a fiúk nyerjenek és megkapják azt, amit megérdemelnek, mert szerintem a befektetett energiájuk és a hitük okán ma ezt megérdemelték. Beszéltünk a félidőben a Stretford Endről, akik általában szívják maguk felé a labdákat, ma pedig ugyanígy tettek. Természetesen nem mehetünk el amellett, hogy nagyszerű befejezéseket láthattunk, de a kapu mögött állók támogatása nagyon sokat segített."

 

Az öltöző örömmámorban

"Azt kell hogy mondjam, nagyszerűen kezdtünk, de aztán egy sérülés megtörte a mérkőzés lendületét. Megfékeztek minket és nyílttá tették a meccset. Fantasztikus lövést eresztett meg a srác [Valery] és a második góljuk is parádés volt. Mit tehettünk volna ellenük? Nem igazán lehetett volna. Úgyhogy nagyszerű, hogy ezek mellett tudtunk három gólt szerezni. Nagyszerű karakterről tettünk tanúbizonyságot. Az öltözőben mámoros a hangulat, tele vannak önbizalommal és már nagyon várják a szerdai napot."

 

Elégedett Pereiraval

"Nagyon elégedett vagyok vele [Andreas]. Volt néhány rosszabb emléke itt és mindannyian tudjuk, hogy az akadémiánk neveltje. Az évek során megbizonyosodhattunk arról, hogy milyen minőséget képvisel. Volt néhány jó beadása az első félidőben, majd jött a fantasztikus bombája. Tudjuk mire képes, rengeteg energia és elán jellemzi. Talán jobb pozíciót sikerült találnunk számára, mert ő nem 6-os, sokkal inkább 8-as vagy 10-es. A passzaiban, lövéseiben és beadásaiban igazi minőséget tud a csapat játékához kölcsönözni. A góljának és a gólpasszának köszönhetően szép napra emlékezhet majd vissza."

 

 

A gyakorlás tökéletesítette Lukaku játékát

"Ő [Lukaku] egy jó befejező, aki szeret gólokat szerezni. Azokat a csatárokat, akik szeretnek gólt szerezni, nem lehet megállítani. Ezt lehetett látni a gólörömeiben is, mi pedig minden nap, minden egyes edzésen meggyőződhetünk erről. Folyamatosan gyakorol, és ennek köszönhetően szerez egyre több gólt is."

 

Pogba kihagyott büntetője

"Azt mondtam neki, hogy 'készülj fel a következőre, mert azt is te fogod elvégezni'. Én is hagytam ki tizenegyeseket, ő pedig egy magabiztos fiú. Ő elakarja vállalni a következőt is, és oda is fog állni, én pedig pontosan ilyen hozzáállást várok el. Ma nagy erőt tett a lövésébe, máskor jobban szokta helyezni, de egyébként rendben lesz."

 

Hit a szerdai meccsre

"A csapat, a klub, a szurkolók, mindenki rendelkezik bátorsággal. Minden egyes mérkőzésnek önbizalommal és hittel vágunk neki és ugyanígy fogunk tenni szerdán a PSG ellen is. Tudjuk, hogy nem nézünk könnyű feladat elébe, de képesek vagyunk rá. Megtörtént már korábban is, ennek a klubnak számos fordítás fűződik már a nevéhez, de emellett sorozatban nyolc idegenbeli győzelem is van a tarsolyunkban. Van önbizalmunk, ha pedig 20 perccel a lefújás előtt még meccsben vagyunk, akkor ki tudja mit hoz a sors?"


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

PSG - Manchester United

Bajnokok Ligája nyolcaddöntő 2. mérkőzés ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!