Korai csapathírek a PSG meccs előtt

A Manchester United szerdán este nélkülözni lesz kénytelen Paul Pogba játékát a Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágón, míg Anthony Martial játéka erősen kérdéses a párizsiak két gólos előnyével kezdődő párharcban.


A francia válogatott középpályás Pogba eltiltás miatt nem vehet majd részt a hazájában rendezendő mérkőzésen, amelyet a három héttel ezelőtti, Old Traffordon rendezett első felvonáson szedett össze két sárgalapja utáni kiállítása okán.

 

Mindez hatalmas érvágás a Vörös Ördögöknek, a világbajnok játékos ugyanis Ole Gunnar Solskjaer decemberi megbízott menedzseri kinevezése óta csak egyetlen egy mérkőzést (Reading elleni az FA-kupában) hagyott ki.

 

Ennek ellenére a norvég szakember hisz benne, hogy csapata elég kvalitással rendelkezik a francia bajnok megtréfálásához.

 

"Ennek a klubnak számos fordítás fűződik már a nevéhez" - kezdte Ole.

 

"De emellett sorozatban nyolc idegenbeli győzelem is van a tarsolyunkban. Van önbizalmunk, ha pedig 20 perccel a lefújás előtt még meccsben vagyunk, akkor ki tudja mit hoz a sors?"

 

Miután sérülés miatt nagy valószínűséggel Ander Herrera és Nemanja Matic is kénytelen lesz kihagyni a találkozót, Scott McTominay, Fred és Andreas Pereira is nagy eséllyel pályázik a kezdőcsapatbeli tagságra.

 

Velük ellentétben Alexis Sanchez viszont szintén csak a lelátóról szoríthat csapatának, a Southampton ellen 3-2-re megnyert bajnokin összeszedett térdsérülése okán.

 

Ole azt is megerősítette, hogy Martialra valószínűleg szintén nem számíthat majd a Parc de Princes-ben a Liverpool ellen összeszedett sérülését követően.

 

"Nem hiszem, hogy megkockáztatjuk a [Martial] játékát" - mondta a hétvégén.

 

"Még nem tudott edzésbe állni, szóval nem hiszem."

 

Juan Mata saját maga számolt be blogjában, hogy nem lesz majd ott a pályán a francia bajnok otthonában, és Jesse Lingard játékára sincs sok esély.

 

 

Az viszont pozitív hír, hogy a manchesteriek számíthatnak majd Marcus Rashford szolgálataira, a saját nevelésű játékos ugyanis 90 percig a pályán volt a Southampton ellen a Liverpool elleni bokasérülése után egy héttel.

 

Szinte biztosra vehetjük, hogy Romelu Lukakuval párban kezdhetik majd a mérkőzést, aki az elmúlt két mérkőzésen szerzett négy góljával bombaformának örvend.

 

A védelemben Ole az elmúlt négy mérkőzésen ugyanazzal a négyessel állt ki, és nagy lehet a kísértés, hogy Párizsban ez a sorozat ötre duzzadjon.

 

Ashley Young, Chris Smalling, Victor Lindelöf és Luke Shaw alkotta a megbízott menedzser hátsó alakzatát az elmúlt hetekben, de az odavágón Eric Bailly kezdett, és arra is lehetőség kínálkozik, hogy három belső védő lépjen pályára szerdán.

 

A bekkek mögött David de Gea 30. Bajnokok Ligája mérkőzésén védheti majd a Manchester United kapuját.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

PSG - Manchester United

Bajnokok Ligája nyolcaddöntő 2. mérkőzés ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!