Sanchezre 6-8 hét kihagyás várhat

A Manchester United játékosa, Alexis Sanchez térdszalag sérülés miatt hat-nyolc hetet is kihagyhat, állítja a chilei válogatott csapatorvosa, Pedro Onate.


A szakember a chilei El Mercurio napilapnak nyilatkozva elmondta, a támadó "középső szalaghúzódást" szenvedett a jobb térdében és "hat-nyolc hetet lesz kénytelen kihagyni".

 

Sancheznek szombaton, a Southampton ellen az Old Traffordon drámai körülmények között 3-2-re megnyert bajnoki mérkőzés második félidejének elején kellett idő előtt elhagynia a pályát, így csatlakozott a Vörös Ördögök méretes sérült listájához a szerdai Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágója előtt.

 

Ennek értelmében előfordulhat, hogy Sanchez már csak kétszer, a United utolsó két Premier League mérkőzésén játszhat majd a Huddersfield Town és a Cardiff City ellen, hacsak nem jutnak tovább a Bajnokok Ligájában és az FA-kupában.

 

 

Azokat a félelmeket azonban eloszlatta Onate, hogy Sanchez kihagyná a Copa Americát, amely június 14-én veszi kezdetét Brazíliában.

 

Sanchez csak decemberben tért vissza Chiléből, ahol térdín problémáival kezelték, amely okán hat hétig nem állhatott rendelkezésére akkor még José Mourinhonak.

 

A 30 éves játékos nem tudott megfelelő formába lendülni a megbízott menedzser, Ole Gunnar Solskjaer érkezésével se azóta, hogy 2018 januárjában egy Henrikh Mkhitaryannal történt csereüzlet keretében Manchesterbe igazolt.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!