Young: Továbbjuthatunk a PSG ellen

Ashley Young szerint a Manchester United "soha nem adjuk fel" hozzáállása kulcsfontosságú lehet abban, hogy megpróbáljanak felülkerekedni a Paris Saint-Germainen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének szerda esti, sorsdöntő visszavágóján.


Ole Gunnar Solskjaer tanítványai a legrangosabb európai kupasorozat legjobb 16 csapata között februári, Old Traffordon elszenvedett vereségük okán két gólos hátránnyal látogatnak majd a francia fővárosba, amely egyben a norvég megbízott menedzser egyetlen veresége eddig, mióta decemberben leülhetett a klub kispadjára.

 

Bár a párizsi alakulat toronymagas esélyese a továbbjutásnak, Young továbbra is hiszi, hogy csapattársaival képesek lehetnek sokkolni ellenfelüket azután, hogy 180 fokos fordulatot vett a szezonjuk.

 

"Tudjuk mire vagyunk képesek. Az emberek leírhatnak minket. Ugyanígy tettek a szezon elején is, és ez most sincs másként. Semmi változás" - kezdte a 33 éves játékos.

 

"Természetesen nagyon kemény összecsapásra van kilátás. Nem lesz sétagalopp. De abban a hitben kell odamennünk, hogy képesek leszünk gólokat szerezni és megnyerni a mérkőzést."

 

"Minden hitem abban van, hogy ha képesek leszünk jól védekezni, és olyan helyzeteket kidolgozni, amikre tudom, hogy képesek vagyunk, akkor megnyerhetjük az összecsapást."

 

Amikor arról kérdezték, miben kell javulnia a Unitednek ahhoz, hogy megfordítsa a párharc állását, Young hozzátette:

"Győzni kell a mérkőzésen."

 

"Egyértelműen erről van szó. Úgy kell kivonulnunk a pályára, hogy meg is nyerjük a meccset. Nem aggodalmaskodhatunk túlzottan sokat miattuk, minden rólunk kell hogy szóljon."

 

 

Paul Pogba az első mérkőzésen összeszedett kiállítása miatt eltiltását tölti majd, amely az elmúlt hónapokban látott szárnyalása okán hatalmas érvágás lesz a Vörös Ördögök középpályája számára.

 

Ráadásul mellette még olyan játékosokra sem számíthatnak majd a manchesteriek, mint Nemanja Matic, Ander Herrera, Juan Mata, Jesse Lingard, Phil Jones, Matteo Darmian, Antonio Valencia, Anthony Martial és Alexis Sanchez.

 

Mindazonáltal Young magabiztos azt illetően, hogy a hétvégi, Southampton ellen hátrányból 3-2-re megnyert mérkőzésen bemutatott szellemiségük ismételten a segítségükre lehet.

 

"Ez a klub, a United hozzáállása. Soha nem adjuk fel."

 

Ha a fogadóirodák oddszaiban nem is, Romelu Lukaku parádés formájában bízhat majd Solskjaer, a belga támadó ugyanis legutóbbi két mérkőzésén négy góllal segítette csapatát a bajnokságban.

 

"Én nem szeretnék ellene játszani. A jelenléte teljesen más játékot biztosít számunkra."

 

"Nagyszerű látni, hogy minden csatárunk és az egész csapat is nagyszerű formának örvend. Itt nem csak 11 emberről van szó, mert ez egy csapatjáték."

 

"Mindenkinek bevetésre készen kell állnia. Mindenkinek fel kell készülnie arra, hogy abban a pillanatban a menedzser rendelkezésére kell állnia, amikor eljön az ideje. Ha versenyhelyzet van a csapatba való bekerülésért, az mindig a csapat érdekeit szolgálja."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

PSG - Manchester United

Bajnokok Ligája nyolcaddöntő 2. mérkőzés ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!