Csapathírek a PSG meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer utalást tett arra, hogy a Paris Saint-Germain elleni szerda esti Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágója lehetőséget nyújthat arra, hogy a Manchester United néhány elutazó fiatal játékosa is pályára lépjen.


A felnőtt keret számos tagját nélkülözni lesznek kénytelenek a Vörös Ördögök a párharc első felvonásához képest - amelyen Ole Gunnar Solskjaer eddigi egyetlen vereségét gyűjtötték be megbízott menedzserként - legutóbb pedig Alexis Sanchez csatlakozott a méretes sérült listához, aki a Southampton ellen 3-2-re megnyert bajnoki mérkőzés második félidejében kellett idő előtt elhagyja a pályát.

 

"Igen, úgy tűnik, hogy őt [Alexis] talán egy kicsit nélkülöznünk kell" - kezdte Solskjaer.

 

"Csúnya térdsérülést szenvedett, úgyhogy négy-hat hetet kell kihagynia. Remélhetőleg gyorsan fog gyógyulni."

 

A norvég szakember pozitív, és egyben realista volt a szerda esti Parc de Princes-beli fellépésük kapcsán, különösen akkor, amikor azokról a fiatal játékosokról kérdezték, akik először keltek át a csatornán európai kupamérkőzésre készülvén.

 

 

Tahith Chong, James Garner, Angel Gomes, Mason Greenwood és Brandon Williams is tagja a társaságnak, akik abban reménykednek, hogy utolérhetik a szintén akadémián végzett Scott McTominayt, Andreas Pereirat és Marcus Rashfordot abban a tekintetben, hogy a Bajnokok Ligájában is pályára lépjenek.

 

"Ez egyike azon helyzeteknek, amibe akkor kerül egy edző, ha elveszíti néhány játékosát" - tette hozzá Ole, mielőtt újságírók a 18 éves védőről, Williamsről szerettek volna több információt megtudni.

 

"Jó csapatot fogunk pályára küldeni. Alexis volt az egyetlen játékosunk, akit nem tudtunk megfelelő erőnléti állapotba hozni mostanra. Brandon egy szélső hátvéd, aki mindkét oldalon képes játszani. Gyors és ez az első alkalom, hogy velünk utazik."

 

"Nem számított rá, hogy jönni fog, de az is a része az ittlétnek, hogy azonnal rendelkezésre állsz, ha számítanak rád. Ezért vagy az akadémián, ezért hiszünk benned és ilyenkor hirtelen előrébb kell lépned. Emiatt vannak jó edzőink számukra, hogy ilyen esetben készen álljanak."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

PSG - Manchester United

Bajnokok Ligája nyolcaddöntő 2. mérkőzés ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!