Solskjaer reakciója a PSG kiejtésére

Ole Gunnar Solskjaer elismerte, már "el tudják képzelni magukat" a Bajnokok Ligájában, miután a Manchester United szerdán este kiejtette a Paris Saint-Germaint a Parc de Princes-ben.


Nyílt mérkőzést akartunk

"Mi mindig hiszünk, ez az alapértékünk. Meg volt a tervünk. Nem arról szólt, hogy legyen nálunk a labda és játsszuk le őket a pályáról. Ha túl sok területet és időt hagysz ennek az Mbappeval felálló csapatnak, akkor az történik, ami az első félidőben is néha megfigyelhető volt. Elvesztettük a védekezési alakzatunkat, ők pedig áthatoltak rajtunk. A tervünk az volt, hogy mi szerezzük meg az első gólt, és legyünk mérkőzésben az utolsó 5-10 percre, ezek pedig mind meg is történtek. Pontosan olyan hit volt a fiúkban, amelyben reménykedtünk. Természetesen ehhez kellett a nagyon jó kezdésünk. Célul tűztük ki, hogy mi találjunk be először. Nem számítottunk erre 2 perc után, de ez csak még nyíltabbá tette számunkra a mérkőzést. Sok gólt akartunk szerezni."

 

Hidegvérű Rashford

"Mindig vannak kétségek. Amikor a Moldeval a Bajnokok Ligájában szerepeltem, a Basel elleni meccsünkön büntetőt kaptunk az utolsó percben, de a játékosom kihagyta, így kiestünk. Általában Paul Pogba szokta elvégezni a büntetőket. Rashford 21 éves és nagy nyomás nehezedett rá, de nem volt ideges vagy bármi. Ő és Rom [Lukaku] fantasztikusak voltak ma este."

 

Az Ajax inspirált minket

"Ez a Bajnokok Ligája. Erről szól. Láttuk tegnap este a Real Madrid - Ajax meccset. Az volt a csapatmegbeszélésünk. Valószínűleg nekik [PSG] is. Tavaly ott volt a Real Madrid - Juventus, ami nem sokon múlt, egy évvel korábban pedig a PSG - Barcelona. Mindig is tudtuk, hogy lehetséges számunkra a továbbjutás, ennél a klubnál pedig pontosan így is tettünk. Ilyen a Manchester United."

 

 

Chong és Greenwood lendületet adott nekünk

"Mindig felmerülnek mentális kétségek, mert nekik [PSG] voltak már hasonló tapasztalataik. Nekünk pont az ellenkezője volt a forgatókönyv, megnyertük a mérkőzést az utolsó percekben. A csereként beálló fiatal játékosaink frissek voltak, és ezáltal tudtak nekünk egy kicsivel több energiát adni, ami szükséges volt az utolsó gólunkhoz."

 

VAR dráma

"Nem [láttam a büntetőt a tv-ben]. Próbáltam mindenkit nyugtatni és leültetni, hiszen a játékvezetőnek hatalmas nagy döntést kellett meghoznia. A stábom szerint naggyá tette magát. Nyilvánvalóan tiszta tizenegyes volt."

 

Túl nagy volt a zaj ahhoz, hogy Sir Alexszel beszélgessek

"Ilyenkor az ember nem beszélget. Természetesen hihetetlen hangulat van és jó volt itt látni a főnököt."

 

Megnyerheti a United a Bajnokok Ligáját?

"Természetesen, már el tudjuk képzelni, hogy végig meneteljünk, de meg kell várnunk a sorsolást és most azokkal a mérkőzésekkel kell foglalkoznunk, amelyek előttünk állnak. Rengeteg sérültünk és eltiltottunk van, de ma talán egy nagy dolgot tudtunk véghez vinni. Friss, energiával teli csapat képét mutattuk, és bár tudtuk, hogy sokat kell majd védekeznünk, mindezt alázatosan és kemény munkával tettük."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!