Csapathírek az Arsenal meccs előtt

Négy játékos kapcsán is nagyon jó hírek érkeztek a Manchester Unitednél sérülés fronton, Eric Bailly ugyanis bevethető, Anthony Martial pedig egyike azon három játékosnak, akik visszatérhetnek a csapatba vasárnap az Ágyúsok elleni bajnokin.


Ole Gunnar Solskjaer megbízott menedzser péntek reggeli, Aon Training Complexben tartott sajtótájékoztatóján elmondta, Martial azután állhat ismét a rendelkezésére, hogy február 12-én, a Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első mérkőzésén sérülést szenvedett.

 

A norvég szakember hozzátette, Nemanja Matic és Ander Herrera is bevethető lehet, míg Eric Bailly kapcsán elárulta, rendben van a Marco Verrattitól szerdán este elszenvedett súlyos becsúszást követően.

 

"Eric rendben van" - kezdte.

 

"Anthony rendelkezésemre fog állni, és remélem Nemanjara és/vagy Anderre is számíthatok, úgyhogy most már sokkal jobban néz ki a helyzetünk. Még szükségük van néhány napnyi edzésre a csapattal. De a rehabilitációs munkájukat kifogástalanul végezték el."

 

 

A Unitednél ismét játékra jelentkezhet Paul Pogba, miután a középpályás eltiltás miatt kihagyni kényszerült a hétközi varázslatos párizsi győzelmet.

 

"Paul eljött és velünk együtt edzett, ott volt az öltözőben és a csapatmegbeszéléseken is, úgyhogy részese akart lenni annak a mérkőzésnek is" - magyarázta Solskjaer.

 

"Nagyszerű, hogy a Southampton meccs után volt néhány szabadnapja, úgyhogy ez volt a legkevesebb, amit megtehetett!"

 

Amikor arról kérdezték, a PSG elleni győzelem jelentkezhet-e fáradtságként a Vörös Ördögök játékosainak lábában, Ole pozitív volt és felhívta figyelmet arra, hogy az Arsenalnak csütörtökön este kellett erőfeszítéseket tennie a Rennes ellen.

 

"Mi rendben vagyunk."

 

"Az Arsenal 24 órával később lépett pályára, mint mi, és természetesen ebből fakadóan nekik nehezebb dolguk lesz a felkészülés tekintetében, úgyhogy mi mindenképpen készen fogunk állni vasárnapra."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!