Korai csapathírek a Wolves meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaernak muszáj lesz rotálnia védelmében szombaton este, miután Ashley Young eltiltás miatt kihagyni kényszerül a Wolverhampton Wanderers elleni FA-kupa negyeddöntőt a Molineux-ben.


A 33 éves szélső védőnek egy mérkőzéses eltiltást kell leülnie, miután a világ legrégebbi kupasorozatának idei kiírásában második sárga lapos figyelmeztetését is begyűjtötte az 5. fordulóban lejátszott Chelsea elleni összecsapáson.

 

Egyértelműen Diogo Dalot számít favoritnak az angol válogatott játékos helyének betöltésére a védelem jobboldalán, miután Antonio Valencia és Matteo Darmian továbbra is sérült. Bár a Paris Saint-Germain ellen pár hete Eric Bailly is megfordult azon a poszton, nem valószínű, hogy ezúttal is ott kapna szerepet, Phil Jones pedig a február 9-i, Fulham elleni bajnoki óta nem állhatott csapata rendelkezésére betegség miatt.

 

 

A csapat támadóalakzatát tekintve a chilei Alexis Sanchez játékára nem igazán van esély, miután március 2-án a Southampton ellen 3-2-re megnyert bajnokin megsérült.

 

A múlt vasárnap, az Arsenal elleni idegenbeli rangadón a Premier League-ben is bemutatkozó Mason Greenwood játéka kérdéses lehet, miután egy betegség megakadályozta abban, hogy szerda délután pályára lépjen Nicky Butt U19-esei között a Midtjylland elleni Ifjúsági Bajnokok Ligája összecsapáson.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!