McTominayt meggyőzte Solskjaer

Scott McTominay elárulta, a Manchester Unitednél való jövőjével kapcsolatos összes kételyét eloszlatta Ole Gunnar Solskjaer.


A 22 éves saját nevelésű játékos a legkülönbözőbb pozícióban szerepelt José Mourinho irányítása alatt, gyakran még középhátvédként is bevetésre került.

 

A portugált a manchesteri kispadon váltó megbízott menedzser, Ole Gunnar Solskjaer azonban az általa jobban preferált, középső középpályásként veszi számításba, hosszabb távú jövője a klubnál pedig biztosításra került azáltal, hogy januárban új, három és fél éves szerződést írt alá.

 

"Voltak olyan időszakok, amikor nagyon, de nagyon kemény volt a helyzetem, mert nem a posztomon kellett játszanom, nem voltam biztos benne, hogy mi rólam a vélemény és mik a lehetőségeim az előrébb lépésre" - kezdte McTominay a Sky Sports Newsnak.

 

 

"De most már sokkal jobb, hogy Ole irányítása alatt számos mérkőzésen játszhattam. Voltak lenyűgöző estéink és nagy mérkőzéseink is."

 

"Szeretnék továbbra is minél többet tanulni."

 

McTominay bekerült a skót válogatott Kazahsztán és San Marino elleni Európa-bajnoki selejtezőkre készülő keretébe, amely során Alex McLeish szövetségi kapitány építeni szeretne a pozitívan végződő Nemzetek Ligája szereplésükre.

 

Solskjaer érkezése óta McTominay szerint a United játékosai "mosollyal az arcukon élvezik a futballt", és hiszi hogy McLeish érkezésével hasonló hatás lesz majd megfigyelhető a skót nemzeti csapat életében is.

 

"Mindenki egy családként tekint a társaira és mindenki a másikért akar jól teljesíteni" - tette hozzá.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!