Rashford visszatért a Unitedhez

Gareth Southgate, az angol válogatott szövetségi kapitánya megerősítette, hogy Marcus Rashford, a Manchester United támadója nem tagja a Háromoroszlánosok keretének.


A United csatára nem tudott felépülni bokasérüléséből, így nem játszik a pénteki, csehek elleni találkozón, akárcsak hétfőn, amikor az angolok Montenegró ellen játszanak EB-selejtezőt.

 

Annak ellenére, hogy előző szombaton gólt szerzett a Wolves elleni, 2-1-re elvesztett FA-kupa negyeddöntőben, Rashford fájlalta bokáját és további kezelések miatt visszatért Manchesterbe.

 

"Egész héten az orvosi csapattal volt" - nyilatkozta Southgate a mai sajtótájékoztatóján. "Nyilvánvaló számunkra, hogy nem áll készen a találkozóinkra, ezért visszaküldtük őt a klubjához. Lemarad a két meccsünkről."

 

 

Bár mindent megtett a felépülésért, a 21 éves játékos így biztosan nem tudja most növelni 31 válogatott mérkőzéseinek és lőtt góljainak (6) számát sem.

 

Korábban már Luke Shaw is visszatért a Unitedhez, így a két játékos várhatóan versenyt fut majd az idővel, hogy felépüljenek a következő Premier League mérkőzésre, amire március 30-án kerül sor a Watford ellen.
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!