Phelan továbbra is két pozícióban dolgozna

Mike Phelan egyensúlyozna idejével a Manchester United és az ausztrál Central Coast Mariners között - amennyiben az Old Traffordon ezt engedélyezik számára.


Az 56 éves szakember azelőtt fogadta el a Mariners sportigazgatói ajánlatát, hogy csatlakozott volna a United megbízott menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer stábjába másodedzőként.

 

Phelan, aki korábban dolgozott Sir Alex Ferguson jobbkezeként is, segített a Vörös Ördögök felrázásában, akik csak három pontra állnak a bajnokságban a harmadik helyezett Tottenham mögött, 8 fordulóval a végelszámolás előtt.

 

Elég nagy a valószínűsége, hogy Solskjaert véglegesítik a United kispadján, Phelan szerint azonban az ő jövője kapcsán ki kell várni addig, amíg a klub nem tesz hivatalos bejelentést.

 

 

"Minden azon múlik, hogy a következő néhány hónap során miként alakulnak a dolgok" - kezdte Phelan a FOX Football Podcastban.

 

"Természetesen ez most egy nagyon sűrű időszak a Manchester United életében, de a szezon hamarosan véget ér Ausztráliában, így amint megszületik a döntés Angliában, úgy szerintem újra leülünk majd egyeztetni a Mariners vezetőivel és remélhetőleg sikerül folytatnunk az együttműködésünket."

 

"Szerintem ez egy jó dolog; szép feladat a Mariners kötelékében dolgozni, ahogyan természetesen a Unitedében is mindig annak számít."

 

"Egyelőre még sok a 'ha' a mondatban, de jelen pillanatban mindenképpen szeretném megtartani érdekeltségemet a Marinersnél."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!