Hivatalos: Kína, Szingapúr és Wales is túraállomás lesz nyáron

Ismerté vált a Manchester United nyári programjának újabb három állomása.


A Vörös Ördögök 2019. július 20-án az Internazionale együttesével mérkőznek majd meg a szingapúri Nemzeti Stadionban, majd július 25-én a sanghaji Hongkou Stadium lesz a színhelye a Tottenham Hotspur elleni összecsapásuknak.

 

Augusztus 3-án már visszatérnek Európába, a walesi Cardiffban ugyanis a másik milánói együttessel, az AC Milannal zárják a felkészülést.

 

Az már korábban ismert volt, hogy a felkészülési szezon jegyében hosszú idő után visszatérnek a manchesteriek Ausztráliába, ahol július 13-án és 17-én a Perth Glory és a Leeds United lesznek az ellenfeleik a perthi Optus Stadiumban.

 

 

"Ezek a mérkőzések, és összességében a túra, nem csak a felkészülésünket segítik, de emellett élvezetes futballt biztosít majd és lehetőséget kínál arra, hogy közelebbi kapcsolatba kerüljük lojális ausztrál és ázsiai szurkolóinkkal" - kezdte Ed Woodward az új állomások hivatalos bejelentésekor.

 

"Ez lesz a harmadik szingapúri és a tizenötödik kínai látogatásunk a felkészülési szezon jegyében, és már nagyon izgatottak vagyunk a két országba való visszatérés, és az ott ránk váró világklasszis ellenfelek okán."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!