Az új menedzser az átigazolásokról beszélt

Ole Gunnar Solskjaer azt várja, hogy a Manchester United igazol néhány játékost a nyáron és szeretné, ha a felkészülési szezonban már a 2019-20-as kerettel dolgozhatna.


A legendás csatárunk mától már nem megbízott menedzser, hiszen kinevezte a klub hosszú távra. Mai sajtótájékoztatóján a média számos képviselője tette fel kérdéseit felé az esetleges érkezőkről.

 

Mint mindig, a Vörös Ördögöket sok névvel szóba hozzák manapság is, Ole azonban nyugodt maradt. Annak ellenére, hogy néhányan azt emlegetik, hogy amennyiben nem lesz jövőre Bajnokok Ligája, úgy az igazolható játékosok minősége nem lesz tökéletes, Solskjaer szerint ez nem feltétlenül lenne így.

 

Tökéletes példa erre Paul Pogba 2016-os leigazolása, hiszen a klub akkor nem volt az európai elitsorozatban, hanem az Európa-ligában vitézkedett. Mindazonáltal a United még mindig remek helyzetben van a top 4-be kerülésre és még a BL-ben is áll, Ole pedig várakozással tekint a jövőre a már rendelkezésére álló játékosokkal.

 

"Természetesen megvitattuk, miként mozdítsuk előre a klubot" - nyilatkozta a menedzser. "Ez nem azt jelenti, hogy bizonyos összegről beszéltünk, vagy bizonyos mennyiségű játékosról beszéltünk. Leültünk és megbeszéltük, de immár könnyebb tisztázni, mit kell tegyünk, nyáron néhány üzletet nyélbe ütünk."

 

"Persze, ha játékosokat akarsz, fontos a Bajnokok Ligája. Néhány játékos számára fontos lehet, de ha a Man Unitedben játszol, akkor tudod, hogy ha aláírt a klub veled négy vagy öt évre, játszani fogsz a BL-ben."

 

 

"Remek pozícióban vagyunk, hogy elérjük a Bajnokok Ligáját, de várhatóan május 12-ig nem dől el. Úgyhogy nekünk már előtte beszélnünk kell játékosokról, játékosokkal, kik maradnak nálunk, de ugyanazt tudom mondani. Imádok ezekkel a srácokkal együtt dolgozni, látni a fejlődést, ez a rövid távú prioritás."

 

"Rengeteg játékosról írtak már, hogy érdeklődünk irántuk és sok ügynök, vagy épp játékos vette fel a kapcsolatot az adminisztrációs osztályunkkal, hogy itt akarnak játszani. Biztos vagyok abban, hogy amint eldöntöttük, mit fogunk tenni, utána menni fognak a dolgok és itt lesznek a játékosok a felkészülési szezonra."

 

"De minden lépésről-lépésre halad. Nem változtatsz radikálisan, de persze nagyon várom a felkészülést a játékosokkal, mert minden edző és menedzser másként játszik, más edzésmódszereket és rendszereket alkalmaz. De mi egy hatalmas klub vagyunk óriási hagyománnyal."

 

"Tudom, hogy sikeresek leszünk, de ehhez lépésről-lépésre kell haladni. Lehet, hogy a klubon belül a megfelelő emberek kerülnek a megfelelő pozíciókba, de azt kell mondjam, nem panaszkodhatunk. Nem igaz? Ez egy nagyon jól vezetett klub!"

  


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Watford

Premier League 31. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!