Csapathírek a Watford meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer elárulta, mindössze három játékosát kell csak biztosan nélkülöznie holnap az Old Traffordon, amikor folytatódnak a Premier League küzdelmei.


A Vörös Ördögök számos játékosának kellett különböző sérülések miatt elhagynia hazája válogatottjának edzőtáborát, de csak mindössze három játékosára nem számíthat majd a tegnap véglegesen kinevezett norvég menedzser szombaton délután a Watford ellen.

 

Alexis Sanchez visszatért a klubhoz és folytatja térdsérüléséből való rehabilitációját, míg Matteo Darmian és Antonio Valencia továbbra sem bevethetőek.

 

"Nagyon jó hetünk volt az edzésmunka tekintetében" - kezdte Ole.

 

"Többen távol voltak a csapattól, de rendben tértek vissza."

 

"Alexis csak nemrég csatlakozott újra hozzánk, és csak rá, Antoniora, illetve Matteora nem számíthatok. Ez a három játékosom nem bevethető csak."

 

"A többiek közül még egy-két játékos állapotát ellenőriznünk kell."

 

 

A támadósor tekintetében elmondható, hogy Romelu Lukaku lábfej sérülés miatt kihagyta a Wolves elleni FA-kupa negyeddöntőt, illetve Belgium Európa-bajnoki selejtezőit is, míg csatártársai közül Anthony Martial (Franciaország) és Marcus Rashford (Anglia) se tudott hazája segítségére lenni az elmúlt napok során.

 

Eric Bailly fejsérülést szerzett az elefántcsontpartiak Ruanda felett aratott győzelme során, így elővigyázatosságból a későbbi, Libéria elleni összecsapást kihagyta.

 

Jesse Lingard azt követően, hogy a Molineux-ben már szóhoz jutott, a válogatott szünet során tovább folytatta a munkát, így remélhetőleg számíthat majd rá menedzsere.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Watford

Premier League 31. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!