Rashford új szerződést akar

Marcus Rashford készen áll arra, hogy új szerződéssel kötelezze el magát a Manchester Unitedhez, miután Ole Gunnar Solskjaert véglegesítették a Manchester United menedzseri posztján, tudta meg a Sky Sports News.


A labda jelen pillanatban a United térfelén pattog, az angol válogatott csatár ugyanis most azt várja, hogy egy szerződés ajánlattal térjenek vissza a több körös, pozitív szóbeli egyeztetéseket követően.

 

Rashford, akinek jelenleg érvényes szerződése 2020-ig szól, kiábrándulttá vált a Vörös Ördögök korábbi menedzsere, José Mourinho irányítása alatt és az Old Trafford elhagyását fontolgatta, amennyiben marad a portugál szakember a csapatnál.

 

 

Azonban a 21 éves játékos egyikévé vált azon játékosoknak, akik új erőre kaptak Solskjaer érkezésének hatására, most pedig késznek tűnik arra, hogy mindent megtegyen azért, hogy a norvég kezei alatt bajnoki címet és trófeákat nyerjenek, miután a korábbi támadóval csütörtökön három éves szerződéskötést jelentett be a klub.

 

Solskjaer kezei alatt egy remeklő csatárpáros is összeállt Romelu Lukaku és Rashford személyében, utóbbi pedig már 12 gólnál jár a szezonban a Wolves elleni vesztes FA-kupa negyedöntőben szerzett találatával.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!