Solskjaer reakciója a Wolves elleni vereségre

Ole Gunnar Solskjaer fejét vakarva nyilatkozott a lefújást követően arról, miként távozhatott üres kézzel a Manchester United tegnap este a Wolverhampton Wanderers otthonából, annak ellenére, hogy több mint fél órát emberhátrányban voltak kénytelenek végigjátszani.


A Farkasoknak hátrányból kellett fordítaniuk kedden este, Diogo Jota és Chris Smalling öngólja révén azonban sikeresen semlegesítették Scott McTominay korai találatát, és arattak 2-1-es győzelmet a Molineux-ben.

 

Pedig 20 perc után csak a szerencsének köszönhették, hogy nem kerültek nagyobb hátrányba, Romelu Lukaku és Jesse Lingard ugyanis nagyon közelről fejelve hagytak ki ziccereket.

 

Bár a hazaiak az első félidő derekán egyenlíteni tudtak, a Vörös Ördögök így is rajta tudták tartani kezüket a mérkőzésen, Scott McTominay pedig kétszer is nagy védésre kényszerítette a Wolves kapusát, Rui Patriciot.

 

Ashley Young egy Jota ellen elkövetett szabálytalansága értelmében azonban megkapta második sárga lapját a mérkőzésen, amelyet tetézett egy Joao Moutinho beadása után flipperezett labda, ami Smallingról a vendég kapuba csorgott, így mindhárom pont Wolverhamptonban maradt.

 

"Ez egyike volt azon napoknak, amikor több, mint eleget tettünk ahhoz, hogy három-négy gólt szerezzünk" - kezdte nem meglepő módon csalódott hangon Ole a Sky Sportsnak a lefújást követően.

 

"Több nagyszerű helyzetet dolgoztunk ki, és néhol fantasztikus védést kellett bemutatnia a kapusuknak."

 

"A kiállítást követően az első helyzetükből, 20-25 perccel később tudtak betalálni. Úgyhogy a fiúk pontosan azt tették, amit kellett - de így is elkerülhető gólokat kaptunk, míg mi nem tudtunk betalálni nekik."

 

 

Miután a United 19 lövést eresztett meg kedden este, Ole számára nem volt kérdéses, hogy ki állt a Wolves sikerének hátterében, és néhány dicsérő szót intézett az ellenfél 1-eséhez, Rui Patriciohoz.

 

"Scottynak volt egy helyzete, a kapusuk pedig nagyszerű védést mutatott be ismét" - tette hozzá.

 

"Ha nem tévedek, akkor három-négy alkalommal is fantasztikusan védett. Tehát eleget tettünk ahhoz, hogy megnyerjük a meccset, de ismételten nem így történt. Nem mindig azt kapjuk, amit érdemlünk."

 

A Nyugat-Közép-Angliában elért eredmény értelmében a manchesteriek elszalasztották a lehetőséget, hogy feljöjjenek a bajnoki tabella 3. helyére és még mindig nem állnak Bajnokok Ligája indulást érő helyen.

 

Továbbra is ötödikek, ugyanannyi ponttal, de rosszabb gólkülönbséggel állva a Tottenham Hotspurhöz képest, akik szerdán este a Crystal Palace ellen lépnek majd pályára.

 

"Természetesen ez három pontunkban került és tudtuk, hogy valószínűleg 15 pontra lenne szükségünk ahhoz, hogy odaérjünk a 4. helyre."

 

"Még mindig van 6 mérkőzésünk ahhoz, hogy meglegyen a 15 pont. Úgyhogy most előre tekintünk és a kemény munkába temetkezünk, mert ez egy csalódást keltő eredmény volt, bár nagyon jó teljesítménnyel párosult."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!