Csapathírek a West Ham meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer tisztában van vele, hogy változtatásokat kell eszközölnie kezdőcsapatában, amikor szombaton teaidőben a West Ham Unitedet fogadja majd a Manchester United az Old Traffordon.


Luke Shaw és Ashley Young is eltiltását tölti majd, emellett pedig sérülésekkel és betegségekkel is meg kell birkóznia a menedzsernek csapata összeállításakor.

 

Shaw a szezon során összegyűjtött 10 sárga lapja okán kezdi meg két mérkőzéses eltiltását, míg Young a legutóbbi, Wolves elleni bajnokin összeszedett piros lapja miatt nézheti csak a partvonalon túlról a londoniak elleni találkozót.

 

"Nincsenek szélső védőink erre a hétre" - kezdte Ole a MUTV-nek.

 

"Nem vagyunk túlzottan eleresztve ebben a tekintetben Luke és Ashley eltiltás miatti nélkülözése miatt. Antonio [Valencia] továbbra sem egészséges. Talán Matteo [Darmian] a kispadra már leülhet, [Marcos] Rojo pedig már egy ideje velünk együtt edz."

 

"Ő bevethető és ott van még Jonah [Phil Jones] is, aki szintén tud ott játszani. Rojonak szüksége volt arra, hogy meccsrutint szerezzen [múlt pénteken a West Brom elleni U23-as bajnokin], emellett pedig számos edzőmeccsünk volt már azóta, szóval majd meglátjuk hogy döntünk vele kapcsolatban."

 

 

Ander Herrera továbbra sem bevethető, Nemanja Matic játéka pedig továbbra is kérdéses azt követően, hogy szerdán kihagyni kényszerült a Barcelona ellen 1-0-ra elveszített Bajnokok Ligája negyeddöntő első mérkőzését is.

 

Arra viszont van némi remény, hogy Alexis Sanchez valamilyen szerepet vállalhat a Kalapácsosok ellen, miután már egy hete a felnőtt csapattal edz, azonban ez a mérkőzés még lehet, hogy túl korai lenne a chilei játékos számára.

 

"Kezdünk egyre jobb helyzetbe kerülni a sérülések terén, de Nemanja továbbra is beteg" - tette hozzá Solskjaer.

 

"Nem vagyok biztos benne, hogy készen fog állni. Alexis egyre közeledik a visszatéréséhez, de nála se tudom biztosra mondani, hogy eljött-e a pillanat ehhez."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - West Ham United

Premier League 34. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!