Solskjaer Herrera helyzetéről

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer arra tett utalást, hogy sérült középpályása, Ander Herrera időben visszatérhet a csapatba ahhoz, hogy szerepet kaphasson a Manchester City és a Chelsea elleni bajnoki rangadókon.


A spanyol válogatott középpályás a március 30-i, Watford elleni bajnoki óta nem állhat csapata rendelkezésére, ahol le kellett cserélni, szerződése szezon végi lejárata okán pedig heves pletykahullám is napvilágot látott vele kapcsolatban.

 

Solskjaer azonban elégedett a 29 éves játékos erőfeszítéseivel, amelyeket fizikális felépülése okán tesz és reményei szerint vagy április 24-én a városi derbin, vagy pedig április 28-án, a Chelsea elleni rangadón már számításba veheti.

 

"Nagyon keményen dolgozott azért, hogy felépüljön a Liverpool ellen elszenvedett sérüléséből" - magyarázta a norvég szakember.

 

"Aztán visszatért és mintha kicserélték volna az edzéseken, mert annyira sokat dolgozott."

 

"Sajnos ez pont a szerződéshosszabbítással kapcsolatos tárgyalások idején történt, de ez még folyamatban van, úgyhogy nem igazán mondhatok túlzottan sokat arról, hogy mire jutottak a felek és ő mit dönt."

 

A menedzser azt is megerősítette, jövője bizonytalansága ellenére egyáltalán nem gondolkodna Herrera bevetésén ha egészséges lenne és dicsérte az egykori Athletic Bilbao játékos profizmusát.

 

 

"Nem tudom miként alakultak a legutóbbi [szerződésről szóló] tárgyalások" - tette hozzá.

 

"De mi engedjük, hogy csak és kizárólag az erőnléti állapotára koncentráljon. Imád játszani, úgyhogy nem igazán boldog, amikor nem tud segíteni a csapattársainak, és ő mindig minden tőle telhetőt belead. Nem számít, hogy öt év, vagy öt hét van hátra a szerződéséből."

 

"Talán a jövője aggasztja és ez is oka lehet a sérülésének. Ki tudja? Ő sem tudhatja, mert edzésen egy más típusú sérülést szenvedett, mint korábban, úgyhogy remélhetőleg a City és a Chelsea meccsek körül már bevethető lesz. Nem vagyok biztos benne, mert újabb izomsérülése van."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!