Pereira szívesen játszana támadóbb szerepkörben

Solskjaer érkezése óta a fiatal játékos sokkal többször játszik támadóbb felfogásban, mint Mourinho alatt.


Andreas Pereira szívesen játszana állandó támadóbb poszton, ha szükség lenne rá a Manchester Unitednél.

 

A brazil középpályás, amióta az első csapatban szerepel, azóta többször is láthattuk, hogy eléggé változatos posztokon vetik be őt az edzők (korábban Jose Mourinho, jelenleg pedig Ole Gunnar Solskjaer).

 

A 23 éves játékos legtöbb alkalommal a középpálya közepén, már-már védekező középpályás pozícióban szokott a legtöbbször pályára lépni, viszont szívesen játszana állandó támadó középpályást, esetleg szélsőt is, ha szükség lenne rá.

 

 

Solskjaer az érkezése után nem sokkal megerősítette, hogy Pereirára főleg a támadó szekcióban fog számítani, amellyel a játékos is egyet értett.

 

A West Ham elleni mérkőzés előtt a brazil játékos elmondta, hogy nagyon örül annak, hogy a norvég menedzser nagy potenciált lát benne.

 

"Mindig is a 8-as vagy a 10-es poszton játszottam, és nagyon örülök, hogy a menedzser is látja ezt" - mondta Pereira a United Review-nek. "Alig várom már, hogy ismét ebben a szerepkörben lépjek pályára."

 

Pereira mellett az akadémia másik tehetsége, Scott McTominay is kiválóan szerepelt az elmúlt hetekben.

 

 

A skót játékos a legutóbbi Premier League találkozón gólt is szerzett a Wolves ellen, viszont a csapat vereséget szenvedett. A Bajnokok Ligájában is remekül helytállt a Barcelona ellen, amellyel ki is érdemelte a meccs embere címet a Unitednél.

 

Pereira a következőket tette hozzá: "Nagyon örülök neki, hiszen ő is hozzám hasonló. Mindketten fiatal játékosokként a klub akadémiájáról jutottunk fel."

 

"Úgy gondolom, hogy nagyon jó megmérettetés van a csapaton belül, és mindenkinek megvannak a saját képességei - nem mindenki egyforma típusú játékos."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!