Solskjaer reakciója a derbi vereségre

Ole Gunnar Solskjaer nem játékosai erőfeszítéseit hibáztatja amiatt, hogy a Manchester United 2-0-s vereséget szenvedett szerdán este a Manchester City-től.


Munkabírásban felvettük a kesztyűt

"Megfelelően reagáltunk az elmúlt időszakra, de a végén egy jobb csapat legyőzött minket. Viszont a szurkolók és a játékosok is reagáltak a történtekre. Mentünk, erőfeszítéseket tettünk, és bár nem találtuk el a kapujukat túl sokszor, de azt mindenki láthatta, hogy munkabírásban felvettük a kesztyűt. Ez viszont nem volt elég."

 

Mindenki sokat futott

"Senki nem mondhatja, hogy egyik játékos se futott. Mindenki hatalmas futómennyiséget produkált. Nem ismerem a statisztikákat, de az egyértelműen látszott, hogy volt szándék és figyelem. Rashy [Marcus Rashford] lenyűgöző volt az első félidőben. Folyamatosan veszélyeztetett és a védők mögé futott. Nagyszerű volt látni azt a hozzáállást, hogy szeretett volna valamit elérni. Természetesen néhányszor megállították ebben. Közel állt ahhoz, amit szeretnénk tőle látni, és Rashy nagyon fontos lesz számunkra, jó a hozzáállása. Dolgoznunk kell még egy kicsit a játékán."

 

Visszatérünk és harcolni kell

"Szerintem David [de Gea] bemutatott néhány nagyszerű védést. Mindenkinél a legmagasabb szintű munka az elvárás a hét minden napján, David pedig a lehető legmagasabb szintet tűzte ki maga számára. Nagyon keményen dolgozik azért, hogy fejlődhessen, úgyhogy amikor olyan időszakot élünk meg, mint most, akkor össze kell tartanunk és összeszorított fogakkal biztosítanunk kell, hogy nem csinálunk semmi rosszat, nem hibázunk. Tovább kell dolgoznunk, csapatként össze kell tartanunk, mert vasárnap vissza kell térnünk egy újabb harcra."

 

 

Gólok hiánya

"Nem foglalkoztatnak a statisztikák, de az igen, hogy nem szerzünk gólokat és kevés az ilyen jellegű erőfeszítésünk. Voltak ma helyzeteink, de nem lőttük be őket. Ebben javulnunk kell. Most nem volt hiány az erőfeszítésekben, de a minőség nem volt elég jó."

 

Ez egy kihívás

"Hazai pályán játszottunk egy nagyon jó csapat ellen, de hazai pályán minden csapat meg akar nyerni egy ilyen mérkőzést. Viszont ők képviselik most a szintet - az elmúlt szezonok során övék lett az ország legjobb csapata, ez pedig olyan kihívás, amelyhez hozzá kell szoknunk. Most egyáltalán nem tartunk ott, ezt egyértelműen láthatja mindenki, de az a feladatom, hogy javuljunk és közelebb kerüljünk hozzájuk."

 

Reakció Roy Keane játékosokat érintő kritikájára

"Mindig is nagyon jó kapcsolatban voltam Roy-jal, a véleményét pedig nagyra értékelem. Ő egy vérbeli Man United fickó, aki ugyanúgy szenved, mint bárki más. Az lesz az én feladatom, hogy amikor visszatérünk a felkészülési szezonra, akkor a megfelelő karakterű játékosok legyenek a csapatban. Ha a Man Unitednél játszol, akkor rajtad lesz a rivaldafény és fel kell rá készülnöd, hogy minden egyes nap 100 százalékot kell adnod."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!