Csapathírek a Huddersfield meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer friss hírekkel szolgált csapata idénybeli utolsó idegenbeli, Huddersfield Town elleni bajnokiját megelőzően.


Biztató információk láttak napvilágot Eric Bailly kapcsán, még akkor is, ha az elefántcsontparti válogatott játékos a nyári Afrikai Nemzetek Kupáját mindenképpen kihagyni kényszerül a szezon utolsó két bajnokijával egyetemben.

 

A támadósorban Mason Greenwood is opciót jelenthetne, bár Marcus Rashford vállproblémája ellenére is edzésben van. Mindazonáltal a hétvégén a 17 éves játékos se lesz bevethető, maximum a Cardiff City ellen juthat szóhoz, ha addigra egészséges lesz.

 

"Eric [Bailly] valószínűleg a legmosolygósabb mostanság közülünk, mert mindenki a legrosszabbtól félt vele kapcsolatban" - kezdte Ole a MUTV-nek a védő Chelsea ellen elszenvedett térdsérülése kapcsán.

 

"Mindenki nagyon súlyos sérülést vizionált. Attól lehetett tartani, hogy 9 vagy 12 hónapot is kihagyhat, de szerintünk már a felkészülési szezonra visszatérhet közénk, úgyhogy ez mindenképpen pozitív."

 

Mason Greenwood

 

"Vannak páran, akik problémákkal küzdenek, úgyhogy majd vasárnap reggel szabad csak számot vetnünk a bevethető játékosok kapcsán. Mason [Greenwood] a héten kezdte meg az edzésmunkát, de újra lesérült sajnos."

 

"Szerettük volna az utolsó két mérkőzésen a csapatunkban tudni - talán az utolsón [Cardiff ellen] erre meg is lesz a lehetőségünk."

 

Chris Smalling, Phil Jones és Jesse Lingard hiányzott a Chelsea elleni múlt vasárnapi 1-1-es döntetlennel végződő bajnoki rangadóról, amellyel a Vörös Ördögök esélyei jelentősen csökkentek arra, hogy a legjobb 4 között végezhessenek az idény végén. Emellett napvilágot láttak olyan hírek is, hogy Romelu Lukaku is sérüléssel bajlódik, de a csatár abban reménykedik, hogy csapata segítségére tud lenni a hétvégén.

 

A fiatalok közül Lee O'Connor, James Garner, Angel Gomes és Tahith Chong is a felnőtt csapattal edzett a héten, ahogyan a sérüléséből visszatérő csapatkapitány, Antonio Valencia is.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!