Ferdinand: Megérdemeltük!

Rio Ferdinand szerint a Manchester United megérdemelten került ki gyõztesen a Chelsea elleni két felvonásos Bajnokok Ligája negyeddöntõjébõl.


A Vörös Ördögök tegnap este biztosították helyüket a legrangosabb európai kupasorozat legjobb négy csapata között, ugyanis az Old Traffordon aratott 2-1-es gyõzelmüknek köszönhetõen összesítésben 3-1 arányban kiütötték a Chelsea együttesét.

 

Bár Didier Drogba még kiegyenlítette Javier Hernandez elsõ félidõben szerzett gólját, a tegnapi végeredmény az elefántcsontparti támadó gólját követõen már egy perccel kialakult, amikor Park Ji-sung döntötte el véglegesen a párharcot.

 

Rio Ferdinand tudta, hogy a londoni Kékek nem lesznek könnyû ellenfelek hazai környezetben se, de szerinte a csapat dicséretesen végezte dolgát a legnehezebb pillanatokban is, így megérdemelten jutottak az elõdöntõbe.

 

"Azt gondolom, hogy egyértelmûen mi voltunk a jobb csapat a két összecsapás alapján" - kezdte a hórihorgas bekk a Sky Sports-nak.

 

 

"Tudtuk, hogy a Chelsea ellen kemény összecsapásra számíthatunk. Nem számíthattunk arra, hogy majd beletörõdnek a sorsukba, és elfocizgatnak 90 percig."

 

"Mi viszont keményen dolgoztunk. Sikerült elõnybe kerülnünk, és végig a mi akaratunk érvényesült, mi tûntünk esélyesebbnek a gólszerzésre, és ezekkel a lehetõségeinkkel kétszer éltünk is."

 

"Ez mutatja a csapat jellemét, és ez az egész keretünkre elmondható. Többször is voltunk olyan helyzetben, amikor valakinek más helyébe kellett lépnie, de mindig megoldottuk a feladatot, és kihoztuk a lehetõ legtöbbet a lehetõségeinkbõl."

 

"Úgy gondolhatták a góljukat követõen, hogy a következõ 10 percben még elkaphatnak minket, de a gyorsan szerzett gólunkkal hamar eldöntöttük a találkozó kimenetelét." 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!