Solskjaer reakciója a Cardiff elleni vereségre

Ole Gunnar Solskjaernak egy csalódást keltő nap után kellett nyilatkoznia, miután a Manchester United 2-0-s vereséggel zárta a Premier League 2018/19-es szezonját a Cardiff City ellen.


Greenwood hihetetlenül lenyűgöző volt

"Igen, sajnos ez megint kiábrándító volt, de a tények ismételten azt mutatják, hogy számtalan helyzetet dolgoztunk ki. Mason hihetetlenül lenyűgöző volt, teljesen felspannolta a közönséget és a társait is, de ő csak egy 17 éves, kezdőként először játszó fiatal, aki a fény volt az alagút végén számunkra. Messze ő volt a legjobb játékosunk a pályán. Kissé önbizalom hiányosan került be a csapatba, de mindenki láthatta, hogy ezzel együtt is mire volt képes. Nem okozott meglepetést számunkra a teljesítménye, tudjuk, hogy képes erre."

 

A szurkolók fantasztikusak

"A szurkolók mindvégig a csapat és mellettem álltak. Eléggé elkeserítő volt így végigsétálni az egész stadiont, de a közönség és a szurkolók hihetetlenek voltak, nem számított, hogy mi történik. Tudják, hogy most egy nagyon-nagyon nagy feladat áll előttünk és mi mindannyian szeretnénk visszajuttatni ezt a klubot oda, ahova tartozik, azaz a táblázat előkelőbb helyeire. Négy-öt, vagy hat ponttal elmaradtunk az előttünk lévő pozícióktól, de nekünk sokkal közelebb kell lennünk a top 2-höz és a többi csapathoz."

 

 

Vissza fogjuk szerezni a pozitivizmusunkat

"A fiúknak szünetre van szükségük, mert hihetetlenül keményen dolgoztak azért, hogy esélyünk legyen harcban lenni a top 4-ért, ami Karácsonykor még szinte lehetetlennek tűnt. Majd a szezon végén egy nagyon, de nagyon rossz periódusba kerültünk. Mindenki tudja, hogy ők jó játékosok, de a szezon végén szinte falba ütköztek, ezért újra pozitív és optimista légkört kell körülöttük teremtenünk. Ma hihetetlen mennyiségű helyzetet dolgoztunk ki, amelyekből egyet se tudtunk értékesíteni, ilyen az emberi természet. Ha nem vagy magabiztos és úgy érzed, hogy a világ ellened fordult, akkor a kis nüanszok pont nem melletted fognak szólni."

 

A kemény munka most kezdődik

"A munka most indul, mindenkinek lesz egy szabad nyara, amely után viszont más mentalitással és hozzáállással kell visszatérnünk ahhoz, hogy a Man Unitedet képviselhessük."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instragramon, Twitteren és YouTube-on is!Hozzászólások