Giggset is lenyûgözte Hernandez teljesítménye

Ryan Giggs Ole Gunnar Solskjaerhoz hasonlította Hernandezt, és született góllövõnek nevezte.


Hernandez szerezte az elsõ találatot a Manchester United – Chelsea Bajnokok Ligája negyeddöntõ mérkõzésen, aki egy csodálatos elsõ szezont tudhat maga mögött már eddig is.


Ryan Giggs szerint a mexikói fiú játéka nagyon hasonlít Ole Gunnar Solskjaeréhoz, aki a „Legenda” becenevet is megkapta az 1999-es Bajnokok Ligája döntõjében mutatott hõstette miatt.

 


„Már a felkészülési idõszakban látszott, hogy Chico egy született góllövõ, olyan, mint Ole. Nagyon fontos gólokat szerez és mindig szeretne betalálni, nagyon robbanékony.”


„Ez nagyon jó hatással van a csapatra, mert Rooney képes remekül lefedni mögötte a pályát, és Wayne sokkal több területet kap így.”


„Szóval Chicho nagyon fontos, nem csak a góljai miatt, hanem az egész csapatjáték szempontjából. Visszább szorítja az ellenfél védekezését, amivel területet nyit a mögötte játszó csapattársak számára.”


„Emellett folyamatos fenyegetés a védõk számára, hiszen egyik védelem sem szeretné, hogy mögéjük kerüljön és versenyt kelljen futni vele, ilyen egyszerû. Mindig a jó helyen van a jó pillanatban, és ez olyan fortély, ami Oléban is megvolt.”


„A menedzser mindig is fiatal játékosokat vett, akiket megpróbált beépíteni a csapatba és elõsegíteni a fejlõdésüket. Ilyen volt Cristiano Ronaldo, vagy éppen Wayne Rooney is. Ennek a klubnak ez a filozófiája, fiatalokat vesz, akiket kinevel, és Chicho is egy ilyen nagy jövõ elõtt álló fiatal.”
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!