Rojo maradni akar

Marcos Rojo megerősítette, hogy maradni szeretne a Manchester Unitednél és hiszi, hogy részese lesz Ole Gunnar Solskjaer terveinek, annak ellenére, hogy tárgyalásokat folytatott a Boca Juniorsszal.


Az argentin bekk minden sorozatot figyelembe véve csak 8 mérkőzésen lépett pályára ebben a szezonban a Vörös Ördögök színeiben, Chris Smalling és Victor Lindelöf ugyanis kisajátította magának a védelem tengelyében lévő két pozíciót.

 

A 29 éves válogatott játékos 2018-ban három évvel meghosszabbította szerződését az Old Traffordon, de egy súlyos térdszalag sérülés miatt hét hónapot kihagyni kényszerült.

 

"Beszéltem a menedzserrel a szezon vége előtt, ahol szóba kerültek a velem kapcsolatos tervei is" - kezdte Rojo.

 

"Ő azt mondta, hogy része vagyok a terveinek, fontos játékos vagyok és hogy szeretné, ha sikerülne újra maximális edzettségi állapotba kerülnöm, hogy újra számításba vehessen a felnőtt csapatnál."

 

"Most itt az idő, hogy pihenjünk és a családommal töltsek egy kis időt, mielőtt visszatérnék Angliába."

 

 

Márciusban a United vezetősége engedélyezte Rojo számára, hogy az argentin Estudiantesszel eddzen együtt, miután a decemberi, Valencia ellen 2-1-re elveszített Bajnokok Ligája csoportmérkőzés óta nem lépett pályára.

 

Rojo most elárulta, mielőtt tisztázta volna jövőjét a Unitedddel, a 33-szoros argentin bajnok Boca Juniors megkörnyékezte, de elmondása szerint még fog ő klub szinten Argentínában játszani.

 

"Nico Burdisso [a Boca Juniors menedzsere], aki csapattársam volt a válogatottban, felhívott, amikor átvette a Boca irányítását" - tette hozzá.

 

"Akkoriban nem játszottam. Megköszöntem neki a hívását, de tudattam vele a maradási szándékomat a Unitednél. A Boca egy nagyszerű csapat, de most szeretnék továbbra is Európában játszani."

 

"Még három év hátra van az angliai szerződésemből, aztán majd meglátjuk. Most lettem 29 éves, még van mit mutatnom magamból. Vissza fogok térni Argentínába, de nem tudom, hogy mikor."

 

"Mindig is mondtam, hogy fogok még újra játszani az Estudiantesben, és reményeim szerint így is lesz. Hab lenne a karrierem tortáján, ha haza térhetnék, együtt lehetnék a családommal és az Estudiantesben játszhatnék."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!